Šta je novo?

Problem sa upload- ovanjem Drupal sajta na host

Leopoldk

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2006
Poena
619
Imam zakupljen hosting kod GAMA Electronics firme, sa .in.rs domenom. Ovo sam zakupio dok mi je provajder bio Verat koji je u to vreme bio deo Beotel- a, a ovo je sve valjda bilo deo bitsyu.net- a. Pre nekoliko nedelja sajt je počeo da prijavljuje greške vezane za isključivanje PHP funkcija, pa sam probao da ponovo upload- ujem arhivu sa fajlovima lokalno razvijene verzije sajta. Arhivu mi je cPanel odbio jer je mislio da sadrži viruse. Arhiva zapravo ne sadrži viruse, sajt razvijam na Linux- u, a čini se da je ono što antivirusna provera smatra problematičnim PHP kod koji ima veze sa višejezičkom podrškom. U svojim cPanel podešavanjima nisam mogao da isključim antivirusnu proveru. Sajt je napravljen u Drupal- u 7 i sasvim lepo radi, pa ne mislim da je dobra ideja da prelazim na drugi CMS ili na novi Drupal ako postoji host koji će omogućiti upload- ovanje sajtova razvijenih u starijim verzijama Drupal- a i sa starijim verzijama PHP- a. Ovo sve i zbog toga što je Beotel ovih dana deo Telekom- a, a tada često ima problema tamo gde ne mora da ih bude. Postoji li ovakav host kod nas?

Nazad
Vrh Dno