Imam zakupljen hosting kod GAMA Electronics firme, sa .in.rs domenom. Ovo sam zakupio dok mi je provajder bio Verat koji je u to vreme bio deo Beotel- a, a ovo je sve valjda bilo deo bitsyu.net- a. Pre nekoliko nedelja sajt je počeo da prijavljuje greške vezane za isključivanje PHP funkcija, pa sam probao da ponovo upload- ujem arhivu sa fajlovima lokalno razvijene verzije sajta. Arhivu mi je cPanel odbio jer je mislio da sadrži viruse. Arhiva zapravo ne sadrži viruse, sajt razvijam na Linux- u, a čini se da je ono što antivirusna provera smatra problematičnim PHP kod koji ima veze sa višejezičkom podrškom. U svojim cPanel podešavanjima nisam mogao da isključim antivirusnu proveru. Sajt je napravljen u Drupal- u 7 i sasvim lepo radi, pa ne mislim da je dobra ideja da prelazim na drugi CMS ili na novi Drupal ako postoji host koji će omogućiti upload- ovanje sajtova razvijenih u starijim verzijama Drupal- a i sa starijim verzijama PHP- a. Ovo sve i zbog toga što je Beotel ovih dana deo Telekom- a, a tada često ima problema tamo gde ne mora da ih bude. Postoji li ovakav host kod nas?