wladymeer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2009
- Poena
- 525
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-4690 (3.5GHz)
- Matična ploča
- MSI H97M Eco
- RAM
- Patriot 16GB DDR3 800 MHz
- GPU
- NVidia GTX 1060 3GB
- Storage
- Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
- Zvuk
- SSL 2+ • JBL LSR305
- Monitor
- Hisense H39A5100
- Ostale periferije
- Audio Technica M50x
- Laptop
- Apple Macbook M1 (16/256)
- Tablet
- iPad 2 / iPad 3
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S20 FE
- Pametni uređaji
- Soundpeats Sonic
- Steam
- djedroid
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Na kompu sa koga pišem imam povremeni i učestali problem sa učitavanjem stranice. Da sve bude još smešnije, istu stranicu sam lično kreirao i držim je već nekih pola godine 🙂
Evo u čemu se problem sastoji:
Kada se stranica učita nemam nikakvih problema i sve funkcioniše kako treba. Medjutim, ponekad mi izgleda kao da se .css fajl ne učita do kraja ili ne učita sve slike a vrlo često, pošto je forum u pitanju kada kliknem na post javi mi ovu grešku:
Često i kad pokušam da uradim refresh obično neće da prihvati iz prve medjutim ako sam uporan (a jesam 🙂) stranica se učita normalno. Na drugim stranicama nemam problema mada čini mi se da na još jednom forumu (isto je SMF u pitanju) povremeno (doduše jako redje) imam problema sa učitavanjem css-a (ali bez error stranice). Medjutim, ne mogu da garantujem da li je to do mene ili do njihovog servera.
Ono što znam jeste da ovaj problem sa mojim sajtom koji imam je po meni definitivno do mog kompjutera jer mi se niko od korisnika nikad nije požalio da ima sličan problem a i lično sam proveravao sa drugih (pa čak i sa mobilnog) i sve je radilo kako i treba.
Isto tako, ako nešto može da pomogne, stranica sa kojom imam problem je u isto vreme i najposećenija stranica sa ovog kompjutera.
Na ovom kompu koristim:
Windows XP SP3
Operu 10.10 (iako sam probao i Firefox 3 i IE 8 i imao iste probleme)
Avira AV
Lavasoft AdAware
Ima neko ideju o čemu se ovde radi?
Evo u čemu se problem sastoji:
Kada se stranica učita nemam nikakvih problema i sve funkcioniše kako treba. Medjutim, ponekad mi izgleda kao da se .css fajl ne učita do kraja ili ne učita sve slike a vrlo često, pošto je forum u pitanju kada kliknem na post javi mi ovu grešku:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://www.xxx.xx.rs/forum/xxx.php/xxx,xxx.x.html
The following error was encountered:
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Your cache administrator is webmaster.
Generated Sat, 26 Dec 2009 17:15:09 GMT by sv31.byethost31.org (squid/2.7.STABLE7)
Često i kad pokušam da uradim refresh obično neće da prihvati iz prve medjutim ako sam uporan (a jesam 🙂) stranica se učita normalno. Na drugim stranicama nemam problema mada čini mi se da na još jednom forumu (isto je SMF u pitanju) povremeno (doduše jako redje) imam problema sa učitavanjem css-a (ali bez error stranice). Medjutim, ne mogu da garantujem da li je to do mene ili do njihovog servera.
Ono što znam jeste da ovaj problem sa mojim sajtom koji imam je po meni definitivno do mog kompjutera jer mi se niko od korisnika nikad nije požalio da ima sličan problem a i lično sam proveravao sa drugih (pa čak i sa mobilnog) i sve je radilo kako i treba.
Isto tako, ako nešto može da pomogne, stranica sa kojom imam problem je u isto vreme i najposećenija stranica sa ovog kompjutera.
Na ovom kompu koristim:
Windows XP SP3
Operu 10.10 (iako sam probao i Firefox 3 i IE 8 i imao iste probleme)
Avira AV
Lavasoft AdAware
Ima neko ideju o čemu se ovde radi?