Šta je novo?

Problem sa tvout na 3850

dragancce

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
630
Imam 3850 graficku i sad ocu klasicno da klonram sliku sa monitora na tv povezao sam kako treba i kao vidi i tv kad stavim swap opciju pojavi se slika na tv-u nestane na monitoru. Clone opcija jednostavno nece kad stavim enable on kao zatamni monitor i vrati se i dalje nije enable. Znaci hocu da vidim sliku i na tv-u i na monitoru.
Ne znam sta da radim pa ako mozete da mi pomognete.
Radim iz catalyst control centra

probaj sa najnovim driver-ima ili ako imash najnovie probaj sa verzijom pre 😉

Da da driver je sigurno.

Poslednja izmena:
Šta će ti clone ?

Koristi extended desktop i onako slika ne može da se klonira kako treba ni sa jednog LCD monitora na TV zbog rezolucije (pretpostavka da imaš analog TV i LCD)

Koristi extended desktop...

Slažem se sa ovim, mnogo je elegantnije, a i rešava problem sa rezolucijama. Još samo namjestiš da video ide u Full screen režimu na TV-u kad ga pokreneš na monitoru.

Ne bih da otvaram ponovo temu pa ako može neko da mi pomogne...imam 4850 i problem sa slikom na LCD TV-u.Koju god opciju da stavim ili mi ne da rezoluciju koju treba ili poveća sliku na TV-u da se vidi samo srednji deo desk topa.Ni clone ni extended desk t... nikako ne mogu da postavim normal picture.Kad su u pitanju igrice na monitoru je sve ok ali na TV-u ostaje desktop...pa ako neko ima neki predlog...

overlay opcija! Jel si probao?

Nazad
Vrh Dno