Šta je novo?

Problem sa TV tunerom!

kmarko

Čuven
Učlanjen(a)
09.03.2004
Poena
601
Problem je sledeci: pod ANTENNA source-om ne radi mi dobro fine tunning. Kad hocu da pomerim tunning
prebaci me na neki bezveze kanal tako da ne mogu da fino podesim kanale tj. dosta kanala su
crno-beli! Pod CABLE source-om fine tunning radi OK. Drugi problem je sto nece da mi instalira software za remote control.Pokusao sam
da instaliram kompletan software par puta i nece pa nece! Koristim kablovsku. Ima li neko neki koristan savet
sem da skinem novi software sa neta zato sto sam dial-up, a software ima oko 100MB na www.kworld.com.tw. Pomagajte!

P.S Kartica je V-STREAM XPERT TV-PVR878 PCI

kmarko je napisao(la):
Problem je sledeci: pod ANTENNA source-om ne radi mi dobro fine tunning. Kad hocu da pomerim tunning
prebaci me na neki bezveze kanal tako da ne mogu da fino podesim kanale tj. dosta kanala su
crno-beli! Pod CABLE source-om fine tunning radi OK. Drugi problem je sto nece da mi instalira software za remote control.Pokusao sam
da instaliram kompletan software par puta i nece pa nece! Koristim kablovsku. Ima li neko neki koristan savet
sem da skinem novi software sa neta zato sto sam dial-up, a software ima oko 100MB na www.kworld.com.tw. Pomagajte!

P.S Kartica je V-STREAM XPERT TV-PVR878 PCI
A neki genericki drajveri (ima ih dosta)?
Problem sa njima je sto obicno ne mozes da koristis sofver koji si dobio uz karticu.
Moj savet ti je da nadjes univerzalne drajvere za tvoju karticu (nagadjam da ima bt878 chip. Mozes ih naci na www.iulabs.com ili www.tv-cards.com.
Za gledanje koristi DScaler (meni se najvise dopao) ili JTV.

Naravno, tu je i google, pa ako te ne mrzi da "malo" surfujes sigurno ces naci neko resenje (koje ne podrazumeva skidanje 100mb).

Ja sam se bas poprilicno namucio da nateram moju 3dvision karticu da radi kako valja, pa se nadam da ces proci nesto bolje.
Pozdrav.

Ako koristis DScaler 4.18, ne trebaju ti driveri, posto on koristi neke svoje genericke. Frka je jedino sto ne mozes da koristis daljinac sa ovim programom.

Alo, DScaler-ovci, nije bas odgovarajuca tema, ali interesuje me kolika vam je zauzetost procesora kada vam radi DS?! Mom P4 na 2.4GHz DScaler zauzima 100% ?!!?!?!?!?!!?!? Da li je to uopste normalno?!?!?!?! Kartica je K-World 878RF Pro.....

Ne bas, kod devojke DScaler na Athlon 2000+ zauzima od 60-80% procesorskog vremena.

Thread je dignut iz mrtvih ali...drajveri na kworld-ovom sajtu su svega 3,2 MB a ceo SW paket je oko 100MB
p.s.
Postavljeni su novi drajveri pa ko ima problema neka ih skine

Nazad
Vrh Dno