Šta je novo?

problem sa tv-out na ati

c3

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2003
Poena
649
imam saphire 9600xt vivo i tv-out mi je lepo funkcionisao
pre neki dan sam ponovo instalirao win xp
sve namestio driveri i to za graficku sam stavio ovaj 5.7
iz najnovijeg digitala i nikako da nateram da mi se pojavi slika na tv-u
kabl je ispravan neznam u cemu je trik
nece ni preko s ni preko composita.
inace palim tv onako standardno dis pro>settings>advance>displays
i kliknem na ono dugme da upalim tv.

ajte ljudi pomozite

Pa vrati stare drajvere ako ti je ranije radilo.

Isti problem sam imao (imam ga jos) ali na asus9550ge. Vratio stare drivere, opet isto, stvarno nemam pojma u cemu je fora.

i ja probao 2-3 drivera,razne control centre i nista!!!

...

Jel graficka daje sliku na TVu prilikom dizanja masine? (bios i tako to)
Ako ne daje probajte da zamenite kabel,adapter,scart adapter ili sta vec imate kao konekciju izmedju PCa i TVa.Ako ni onda nemate sliku prilikom dizanja BIOSa (za koju btw nije potreban drajver) probajte da prikacite komp na drugi TV jer je moguce da ste "sprshtili" AV in na TVu.Ako nema ni na drugom TVu ondak se pozdravite sa TV out-om i saljite graficku na reklamaciju...ako je jos imate :D

Ja cu samo da se pridruzim klubu jer upravo imam kuci Sapphire R9600pro na kojoj takodje ne radi TVout (inace kartica je na prodaju pa ako nekom treba SAMO za igranje... :d ) i sve sam ovo isprobao za vikend...izmenjao brdo adaptera,kablova, kacio na scart,na AV in ali nista...i na kraju kad sam vratio staru 9100 nije bilo na mom TVu slike sa TVout-a pa sam brze bolje uzeo TV od matoraca i tamo je radilo sto ce reci da sam prilikom budzenja verovatno "namestio" AV in na mom TVu. :smash:

Poz

offtopic:
hteo bih da pitam neshto shto nije direktno vezano za temu u vezi ati drajvera i tvout. Imam gore catalyst 5.6 drajvere i nikako ne mogu da dobijem dodatne ati menije u display->properties->settings->advanced...
(hteo bih da podesim pal mod za tvout)

Nazad
Vrh Dno