Šta je novo?

problem sa tv kartom, plz help!

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
e ovako. kupih danas tv karticu easy TV mpeg - watch & record on your PC, i desava se sledece.....
sve instalirao, proradila, sve OK, i posle izvesnog vremena, nece vise da menja kanale, to jest menja ih, ali uvek stoji samo jedan jedini....i onda uradih restart, kad ono, prijavljuje mi new hardware????? i najludje, nece da instalira software za njega....
e onda, promenih PCI slot, opet sve proradilo, i tako dva sata...i moj sin krenuo da menja kanale, i ono opet ista prica, i opet posle restarta, kao "new HW...."????, i opet nece da pronadje drajvere..... probao sam po netu da trazim noce drajvere, ali po tom imenu nemogu naci nista, a u uputstvu i na cd-u nema nikakvog linka.... maticna ploca je asus P4PE2-X, ima 4 PCI slota, probao sam u 3 i 4 do sada....mada, neznam jel to ima veze......
jel moguce da je nesto fizicki na kartici, pa da trazim da je zamene, ili vec sta......?
aj pomagajte , PLZ!!!

THX za odgovore!

pozdrav!

e da, instaliran mi je windows XPpro SP1......

Znas kako nemam pojma sta bi moglo da bude, ako te ne mrzi nosi tamo gde si je kupio pa nek se oni bakcu s tim, ili ih bar pitaj.
Ja sam imao jako cudan problem (koji doduse nema veze s tvojim), ir prijemnik koji sam dobio uz karticu se iz nekog razloga gadjao sa dzojstikom i izbacivao me iz svake igrice. Posle nedelju dana sam provalio sta me zeza i zamenio sam karticu. Pa sad ti vidi kakvi sve gremlini javljaju ,)

Nazad
Vrh Dno