Šta je novo?

problem sa TV karticom

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Jednostavno ne mogu da instaliram driver za Genie Wonder Pro (Conexant bt878a) u XP-u. Doduse nisam jurio nove drivere, pa ako neko zna gde mogu da ih skinem neka napise.

Malo googlaj, pa na njihov sajt po uputstvo, ili poblize objasni kako ne mozes, tj. sta se desava prilikom instalacije.

XP prepozna karticu kao Conexant (pa nesto cI...) bt878 video controler ali kada zatrazi drivere i ja ih ubacim u cd on krene po par puta da radi ovu proceduru, kao da instalira 5 kartica a na kraju dobijem krug sa znakom uzvika. Ova kartica me je i ranije zezala ali sam je nekako zbudzio i proradila je, ali sada nece...

ja imam isti tuner i bez ikakvih problema instaliram drajvere
u cemu je problem kod tebe?
http://www.z-cyber.net/Genie Wonder Pro.htm
skini drajvere, pokreni instalaciju, restartuj komp i pust ga da sam pronadje sta mu treba - ti ne podmeci razne cdove

Poslednja izmena:
...a pre toga deinstall svega sta je u vezi tv kartice->ugasi komp->izvadi karticu iz slota->upali komp->ugasi komp->vrati tv kart. u drugi ili ako mora u isti slot->podigni racunar i na ponudjenu instalaciju na new hardwer, daj cancel->pokreni instalaciju download-ovanog fajla.

Nazad
Vrh Dno