Šta je novo?

Problem sa TV karticom MSI @nywhere

markonirs

Čuven
Učlanjen(a)
01.08.2003
Poena
619
Imam problem sa pojedinim funkcijama na daljinskom upravljaču TV tuner MSI @nywhere, tačnije ne reaguje na komande volume up/down, chanells up/down, full screen, sve ostalo radi bez problema. I ove komande rade ali samo kada se mišem zada direktno na plejeru. Konfiguracija je AMD Barton 2500+, ASUS A7N8X-X, Leadtek GF4 Ti 4200. Isključujem mogućnost problema sa operativnim sistemom, jer sam karticu i daljinski isprobao na drugom računaru koji sam takođe ja instalirao koristeći isti CD Win. XP sp1, i postavke su potpuno iste, naravno ne radi se o istom hardveru, naime na drugom računaru je AMD Athlon 2200+, ABIT KD7E KT333, MSI GF 4 MX440, znači nešto slabija konfiguracija, ali na njoj sve radi OK'... Dali je verovatnije da se radi o neslaganju sa pločom, grafičkom karticom ili je nešto sasvim treće u pitanju. Unapred zahvalan na svim upotrebljivim odgovorima.....

instaliraj patch sa microstarovog site-a!

pozdrav

Hvala na odgovoru, probaću, iako mi je proradila nakon menjanja portova i treće instalacije win. xp sp1. Ali ću obavezno skinuti i taj patch....

patch je obavezan ako imas sp1. Meni je bez patch-a menu od kartice sve vracao na default...

pozdrav

Nazad
Vrh Dno