Deki_Niš
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2003
- Poena
- 609
Imam trenutno Tv-fm tuner Intex i sve radi ok osim jedne "sitnice".... Kad pustim tv program u full screen-u, Screen Saver mi se pali kao da nije u full screen-u, a i monitor mi se gasi kad je podesen nije vazno da li je za 1min ili za 1 sat... Ovde je graficka Point Of View FX5200.... Takav isti problem imam na jednom starijem racunaru, gde je Tv-FM Kworld (a softver za gledanje tv-a je identican kod ovih dveju kartica), samo na tom starom racunaru je graficka GF2.... I bio sam ubedjen da je tu u pitanju sukob drajvera (kako mi je vec neko rekao)....
I tako sam probao sa ovim novim da promenim graficku i cisto za probu stavio Gigabyte Ati 9000pro i kod nje instalirao njene original drajvere i situacija je identicna kao i prthodne dve.... screen saver i gasenje monitora, kao da tv nije u full screenu
Da li neko ima resenje za ovu situaciju??????????????!!!!! :crash:
I tako sam probao sa ovim novim da promenim graficku i cisto za probu stavio Gigabyte Ati 9000pro i kod nje instalirao njene original drajvere i situacija je identicna kao i prthodne dve.... screen saver i gasenje monitora, kao da tv nije u full screenu
Da li neko ima resenje za ovu situaciju??????????????!!!!! :crash: