Šta je novo?

Problem sa Transcend Jetflash-om

AGRSV

Cenjen
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poena
159
Imam sledeci problem sa JF700 16GB, sinoc sam ga formatirao na tv-u da snimim neko ****** sa tv-a caletu. Danas sam uzeo da ga formatiram na kompu, kada on ima ~800mb. On kao odradi formatiranje, ali i dalje stoji na tih ~800mb. Pokusao sam da uradim nesto sa JF Recovery Tool-om, ali mi on izbacuje "No device detected "Please plug in your drive. Otherwise, your device may be unrecognizable. Please take it to your nearest Transcend Store or contact." E sada mene jos vise zbunjuje to, sto ja inace vidim sve podatke na njemu i mogu da ga koristim najnormalnije. Ako neko ima neku ideju, nesto bio bih zahvalan.

Jesi li pokusao da formatiras u fat32 pa u ntfs? Ako ne deluje skini m.download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html i formatiraj preko njega. Ako nece opet onda skini partition wizard i izbrisi particije (ako je u pitanju slucaj sto mislim da jeste imaces jednu "osakacenu" particiju i unllocated size) ... kada izbrises , kreiraj novu od 16 gb. Ako i to nece onda digni ubuntu sa cd-a i formatiraj usb. Nesto mora upaliti.

Ako ne pomogne nesto od prethodno navedenog, skini Hiren's boot cd i sa njega pokreni sistem, izaberi neku od partition alata i uzivaj... :)

Jesi li pokusao da formatiras u fat32 pa u ntfs? Ako ne deluje skini m.download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html i formatiraj preko njega. Ako nece opet onda skini partition wizard i izbrisi particije (ako je u pitanju slucaj sto mislim da jeste imaces jednu "osakacenu" particiju i unllocated size) ... kada izbrises , kreiraj novu od 16 gb. Ako i to nece onda digni ubuntu sa cd-a i formatiraj usb. Nesto mora upaliti.
Pokusao, ali mi nista nije bilo uspelo. Ovaj link sto si dao je uradio posao :)

Hvala svima :happy:

I mislio sam da ce odraditi posao, i meni je. :) Ostali predlozi mozda pomognu nekom ako program ne uspe pomoci.

Nazad
Vrh Dno