Šta je novo?

problem sa Transcend flash diskom?

bims

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2008
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
ACER PREDATOR
ima sledeci problem sa Transcend f 16 GB kada ga spojim sa kompom kopga ucita kao "removable disk"i kada krenem da otvorim flash on mi daje gresku to jest pokazuje mi sledece __evo sliku!
jel zna neko sta kako moze da se to sredi?

Prilozi

• disk.JPG
    disk.JPG
    7.2 KB · Pregleda: 75
ne moze da se formatira izbacuje mi sada ovu gresku pri formatiranju!!!

Prilozi

• obrenko.JPG
    obrenko.JPG
    6.3 KB · Pregleda: 60
sada sam probao da formatiram sa ovim programom drugi USb i bez problema je to odradio!!!

Probaj da ga bocneš na neki od zadnjih USB-ova pa vidi da li će da radi.
U poslednje vreme sve je više korisnika koji se žale na rad USB-ova preko prednjih panela:
kvalitet USB-a+kvalitet kablova u kućištu+kvalitet izvoda na ploči i sama ploča= veselje

ma nema sanse pokusao sam sve pa i to i zna da mi izbacije i ovu gresku kada ga po nekada ubacim:nikada pre mi se nije to desavalo samo evo sa ovim USB

Prilozi

• obrenkko.JPG
    obrenkko.JPG
    10.3 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Probaj ga na drugom kompu,pa ako i tamo brljavi nosi ga na reklamaciju ( ako imas garanciju ).

Crkla je sama memorija na stiku, ali interfejs josh uvek radi, pa prijavljuje isto kao kad probash da formatirash card reader bez kartice :) Nosi na reklamaciju...

Otisla memorija. Savke, da nije ta memorija takodje iz AB Kanon-a?

slucajno jeste i to je crkla posle nepunih 10 dana koriscena!!!strasno i nju mora da nosim da reklamiram!tamo nema sanse vise u zivotu da udjem!

Nazad
Vrh Dno