Mene si pitao pretpostavljam. Sve je ok, nema greske za koju sam mislio da je skrivila problem sa winupdate-om. Bez ideje sam a jos mi jedino pada na pamet da je winupdate do sada odradjivao I update drajvera graficke sto je mozda rezultovalo onako kako si opisao. Ako se ponovi mozda ne bi bilo zgoreg da @highone-u prosledis dump fajl, mozda on tu nesto pronadje. Sry sto nisam bio korisniji.
Sad otprilike treba da čekamo dva-tri meseca da vidimo da li je win update pravio problem
Znaš kako, ja se otprilike na svaka dva tri meseca posle reinstalacije setim (odnosno, ukaže se potreba) da instaliram nešto od software-a. Verovatno svako tako, pa i ti. Da li se sećaš da si nešto instalirao, posle čega se javljaju problemi? Da li si probao različite verzije sedmice, ili uvek instaliraš istu? Da li si probao druge drivere od touch pad-a? Neke stvari su te već pitali, al` ajd` da ponovimo...
A da, ovo drugo:
c:\Windows\Minidump\, osim ako ne misle na MEMORY.DMP koji je u folderu c:\Windows
Kad neces odmah da poslusas .... , ako bilo kome zatreba bilo kakva pomoc neka pusti PM meni u inbox jer mnogo se problema napravi ako se odmah neresi. Drago mi je da si i posle X dana napokon osposobio uredjaj.![]()
, on sto znam i mogu telefonski da vam resim ..... resicemo bez naknade :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari