Šta je novo?

Problem sa torrentom preko Wireless-a

wakikous

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2007
Poena
301
Instalirao sam pre neki dan wireless, sve funkcionise kako treba, protok zbog blizine point antene mi je oko 160 kb/s a upload oko 90kb/s izmereno na speedtest.net,medjutim torrent nece da radi, konekcija kod provajdera ide preko PPPoE protokola samo sa korisnickim imenom i lozinkom bez dodatnih podesavanja.
Ako neko zna sta treba da podesim da bi torrent proradio nek javi.:trust:

Bate bio sam kaze mi lik da njihov server podrzava sve torrente, a da ja nisam podesio neke portove, e sad koje mogu samo da nagadjam!

Pa one koje ti koristi torrent klijent

Pa kad bi znao de se to podesava sve bi mi verovatno i proradilo.....

Imam, samo sam se nesto izgleda zeznuo oko podesavanje firewalla,uglavnom ne radi,neznam ni gde da pastujem taj IP

Nađi u opcijama torent programa koji port koristi, onda u firewallu dozvoli saobraćaj na tom portu. Ako postuješ koji torent program koristiš i koji FW, neko ti možda da i detaljnije uputstvo.

Bit Comet, eMule,ovaj prvi mi je patchovao tcpip.sys radi veceg konekcijskog limita, i tu je neki problem oko rucnog upisivanja limita (10-200), a eMule kaze da je port TCP 57694 ok, ali UDP port 57704 ne prolazi test, podesavam ga sad u win fw,medjutim slaba vajda,znam da ima caka neka,e sad koja, tu sam najslabiji..

Nazad
Vrh Dno