Šta je novo?

Problem sa temperaturom asus 7600gt

nikola1505

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2007
Poena
309
Kupio sam skoro novi komjuter i imam problem sa gra fičkom karticom. Ona je ASUS NvIDIA 7600 gt. Kada ništa ne radim temperatura je 55 stepeni a kada igram neku igru npr. FAR CRY ili COMPANY of HEROES temperatura dostiže 72 stepena. Možete li mi odgovoriti da li je to normalno i šta da radim?

normalno je do 120C negdje! Ali napravi propuh u kučištu!

Kupio sam skoro novi komjuter i imam problem sa gra fičkom karticom. Ona je ASUS NvIDIA 7600 gt. Kada ništa ne radim temperatura je 55 stepeni a kada igram neku igru npr. FAR CRY ili COMPANY of HEROES temperatura dostiže 72 stepena. Možete li mi odgovoriti da li je to normalno i šta da radim?
Normalna je temperatura,ne brini nista.

Ja na mom Asus 6600 silencer ne merim temperaturu, ali je vreo ko tiganj, a sve opet radi odlicno, uzivaj. Dok god ti sistem ne padne, com se ne gasi ili otkaci, ili nesto trece sve je OK sa temperaturom!

^^^^
Verovatno misli na Core slowdown threshold temperaturu .
Ja ne bih isao tako daleko :d .

Meni je negdje 58max izmerena temperatura(dobro ja imam 7600gt sa veeeelikim hladnjakom)
MSI NX7600GT TDH 2EZ VIVO(ko kupuje 7600gt ovo je najbolje hladjena fabricki,bez vodenog)

Imas i Galaxy 7600GT sa Zalmanovim hladnjakom,temp mi nije prelazila 56 stepeni

ma leadtek 7600GT extreme najbrzi 7600GT a temp he 37 u idlu do 50 u max opterecenju

To je normalna temperatura

Kada sam uzeo MSI7900GTO temperatura mi je divljala cak i do 90 stepeni. Sto po meni nije bilo normalno za tu kartu, pa sam kuciste otvorio i gle ventilator se ne vrti, zaglavljen.
Proveri da nije mozda to.
Poz.

Nazad
Vrh Dno