Šta je novo?

problem sa telefonom

• Začetnik teme Začetnik teme zaree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
imam sony ericsson k 800i,juče popodne sam isključio telefon i uveče kad sam hteo da ga uključim ne reaguje uopšte,probao sam da izvadim bateriju,ubacim drugu karticu prikačim na punjač medjutim ništa se ne dešava,jel zna možda neko u čemu bi mogao biti problem?

This phone is no more. It has ceased to be! It's kicked the bucket, hopped the twig, bit the dust, snuffed it, breathed his last and gone to meet its maker. Bereft of life, it rests in peace. This is an ex-phone.

Ili krace, umro je. Obicno kad su takvi simptomi nema spasa i ne isplati se popravljati, ali proveri u svakom slucaju. S' obzirom da je u pitanju K800, verovatno je sluzio casno nekoliko godina.

This phone is no more. It has ceased to be! It's kicked the bucket, hopped the twig, bit the dust, snuffed it, breathed his last and gone to meet its maker. Bereft of life, it rests in peace. This is an ex-phone.

Ili krace, umro je. Obicno kad su takvi simptomi nema spasa i ne isplati se popravljati, ali proveri u svakom slucaju. S' obzirom da je u pitanju K800, verovatno je sluzio casno nekoliko godina.
što je najgore telefon sam uzeo pro možda otprilike godinu dana ali sam ga slabo koristio pošto imam i k 600 ovaj k 800 sam baš malo koristio,ne znam samo da li uzrok ovom može biti često gašenje telefona pošto kad sam na poslu isključim tel

Nadji negde napunjenu bateriju i probaj da ga upalis.
Oce i softver da pukne.

Pogledaj da li ti blinka crvena lampica na mestu gde je IC...???

ne blinka🙁,probaću ledeni

Nazad
Vrh Dno