Šta je novo?

Problem sa telefonom Nokia E51

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
problem je sledeci: telefon ima neki veliki trip pa nece da mi prepozna jedan kontakt iz phonebook-a nikako. Unet je kao i svi ostali kontakti, i problem je kad me ta osoba zove, izbacuje mi broj a ne i ime, prepoznaje samo u slucaju da ja iz imenika izaberem taj broj, ali ne i ako ga rucno ukucam. Takodje ne prepoznaje cak ni kad mi stigne poruka od tog kontakta. da li je imao neko slican problem sa ovim telefonom??

Koji je prefiks tog broja? Imao sam takvu imbecilnost sa likom na 064 koji je isti broj uzeo kao kucni 011.

Mislim da sam negde čitao da nokia upoređuje samo poslednjih šest brojeva, pa ako ima takav broj u imeniku onda ispiše ime. Npr. prijatelj ima 064 i 069 isti broj, 064 sam imao u imeniku a 069 ne, kada me pozove sa 069 ispiše njegovo ime.

Isti problem sa jednim kontaktom. Nisam uspeo da utvrdim do cega je.

Ja imam E51 već desetak meseci i nisam do sada imao ama baš niti jedan trip. Što se tiče tvog problema, ja bih ipak rekao da ti u imeniku taj isti broj imaš pod dva različita imena (možda je i na jednom mestu u obliku 06X, a na drugom +3816X...). Prelistaj ti pešaka sve kontakte,...

A jesi li probao sa menjanjem imena te "problematicne" osobe?

Pozdrav. Ne mogu da instaliram ni jednu aplikaciju na ovaj telefon, znam da je problem u nekim sertifikatima ali ne znam gde se oni gase, pa ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan.

Nazad
Vrh Dno