Šta je novo?

Problem sa taskbarom

• Začetnik teme Začetnik teme Rapid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rapid

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2006
Poena
319
Postavio sam ovo na jedan drugi forum, al' nisu znali da mi pomognu, tako da moram vas da smaram. : )

U pitanju nije bash problem, ali sigurno vam se ovo desavalo, mene jako iritira.
Znaci:
kad pomerim strelicu misa dole na taskbar, da selektujem prozor, pritisnem start dugme, sta vec, strelica misa onako ode ispod taskbara, i da bih selektovao prozor ili otvorio start, moram tacno da pozicioniram misa na neko od tih polja.

Ovo mi se od skora desilo iz cista mira, ranije je bilo dovoljno da spustim misa u dno ekrana i on nikad nije silazio ispod taskbara.

Evo, ovako je bilo pre (od kad koristim windowse), spustim strelicu misa dole i mogu da vucem misa koliko god hocu, ali strelica nece nikad otici ispod taskbara, sto mi je odgovaralo savrseno.
normalfa1.jpg

A sad recimo da ode u ovaj neki polozaj, znaci, nije dovoljno da povucem kursor na dole, nego bash moram da ga nacentriram na start, photoshop, firefox, sta vec hocu da selektujem.
ispodrk2.jpg

Aj' pa pomozite ako znate. : )

meni jedino pada na pamet za sad da stavis taskbar na vrh ekrana i vidis da li se ista stvar desava. Probaj i sa promenom rezolucije ili da promenis kursor.
Za sad google pokazuje da si ti jedini covek kome se to desilo, ako naidjem na nestho javicu 🙂

Poslednja izmena:
Nisam skontao do sad sta uzrokuje problem, al' kod nekih tema ga ima, a kod nekih ne, vratih se na stari SlanXP3 i sve shljaka fino, tako da cu iskulirati neko vreme s' njim. 🙂

Nazad
Vrh Dno