Imam Genius SW-HF 5.1 4000 zvucnike ( http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-hf-5.1-4000/comp_tehn_speakers/41/565 ) , i nakon instalacije drivera za zvuk, i ukljucivanja 5.1, najjace i najvise se cuje centralni zvucnik , dok se sateliti jedva cuju...Naravno, subwoofer je odlican, ali me nervira sto se u igrama i filmovima najvise cuje centralni zvucnik dok sateliti praktivcno da i ne...ista je stvar i sa mp3 muzikom....
Kad sam ubacio externu zvucnu kartu (Asus Xonar DX), u nekim igrama se cak nista nije culo sem dva prednja zvucnika, dok pozadinski zvucnici, subwoofer, i centralni se ne cuju i jako je los i ruzan zvuk...
Da li ovo ima neka veze sa kvalitetom zvucnika ili to sto su napravljeni pre svega za kucne bioscope a ne kompjuter....
Molim za savet
Kad sam ubacio externu zvucnu kartu (Asus Xonar DX), u nekim igrama se cak nista nije culo sem dva prednja zvucnika, dok pozadinski zvucnici, subwoofer, i centralni se ne cuju i jako je los i ruzan zvuk...
Da li ovo ima neka veze sa kvalitetom zvucnika ili to sto su napravljeni pre svega za kucne bioscope a ne kompjuter....
Molim za savet