Šta je novo?

problem sa subtitlom

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Imam Hanibala na 2 CD-a a prevod sam skinuo sa tripod-a ali u jednom fajlu, jer mogu nekako ovaj prevod da iskoristim za drugi CD ili mi treba bas subtitle za prvi i za drugi CD posebno ?

sinke je napisao(la):
Imam Hanibala na 2 CD-a a prevod sam skinuo sa tripod-a ali u jednom fajlu, jer mogu nekako ovaj prevod da iskoristim za drugi CD ili mi treba bas subtitle za prvi i za drugi CD posebno ?

Mozes da ga podelis pomocu programa subadjust, mozda ce da ti bude malo komplikovano dok se uhodas ako ranije nisi radio s njim. A ako bas ne zelis da se maltretiras, javi se na mail [email protected] pa da ti posaljem moje subtitlove za hannibal za 2 cd-a pa probaj mozda pasuju kako treba :)

Re: Re: problem sa subtitlom

petri je napisao(la):
Mozes da ga podelis pomocu programa subadjust, mozda ce da ti bude malo komplikovano dok se uhodas ako ranije nisi radio s njim. A ako bas ne zelis da se maltretiras, javi se na mail [email protected] pa da ti posaljem moje subtitlove za hannibal za 2 cd-a pa probaj mozda pasuju kako treba :)

Hvala ti ali nece mi trebati, setio sam se da moze sa onim u Rag Light-u da podesavas koliko ranije da ide titl pa sam morao 3700 sekundi ranije da podesim i onda je proradio.
Ali ako imas subtitl za Black Hawk down ti ili bilo ko mogao bi da mi posalje, ne mogu na netu nigde da ga nadjem.

Re: Re: Re: problem sa subtitlom

sinke je napisao(la):

Hvala ti ali nece mi trebati, setio sam se da moze sa onim u Rag Light-u da podesavas koliko ranije da ide titl pa sam morao 3700 sekundi ranije da podesim i onda je proradio.
Ali ako imas subtitl za Black Hawk down ti ili bilo ko mogao bi da mi posalje, ne mogu na netu nigde da ga nadjem.

Oki, no problemo :)

I ja trazim za Black Hawk Down pa ako ga neko stvarno poseduje mogo bi da ga podeli sa nama :)

Pozdrav! (D)

Black hawk Down ni engleski titl nije izasao kako treba a vi bi ste već i spski....

Strpite se malo, trebalo bi uskoro da odradim srpski...

Pozdrav, Cinemanboom FX

Cineman je napisao(la):
Black hawk Down ni engleski titl nije izasao kako treba a vi bi ste već i spski....

Strpite se malo, trebalo bi uskoro da odradim srpski...

Pozdrav, Cinemanboom FX

Covek , pusti bre to pro americko ******
Kome se svidja taj film ima problem s mozgom
Ja bi pre radio neki diznijev crtani nego to moram opet reci ******
Kada vec radis titlove (svaka cast na entuzijazmu) bolje odradi npr. Blustavi Um, Showtime, Changing Lanes, Mean Machine...
Pozdravljam
Ajd...

Shale je napisao(la):
Covek , pusti bre to pro americko ******
Kome se svidja taj film ima problem s mozgom
Ja bi pre radio neki diznijev crtani nego to moram opet reci ******
Kada vec radis titlove (svaka cast na entuzijazmu) bolje odradi npr. Blustavi Um, Showtime, Changing Lanes, Mean Machine...
Pozdravljam
Ajd...

Odrađen prevod za Blistavi Um, Trka Pacova.
Uskoro Mean Machine...

Pozdrav, Cinemanboom FX

Nazad
Vrh Dno