Šta je novo?

Problem sa subtitle-ovime

• Začetnik teme Začetnik teme deka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

deka

Čuven
Učlanjen(a)
19.04.2003
Poena
619
Pretpostavljam da je ovo pravo mesto za postavljanje pitanja. LM, posle vise od godinu dana akanja Windowsa XP, pre neki dan sam reistalirao sistem isto kao i mnogo puta do sada, jel'te. Od tad, odredjenim divx filmovima uopste ne mogu da pustim titl!!! Ni u BS ni u MPC plejerima!!! Od kodeka imam sve sto sadrzi K-Lite 231 full, kao i mnogo puta do sad! I to ne samo da ne mogu da pustim titl, vec bilo koja opcija koja ima veze sa subtitle-tom je disable-ovana u oba plejera. Pokusavao sam da napravim autorun i za BS, pa cak i za MicroDVD, ali nista. Cudno, a :trust:
Neka ideja ili da :bottle:

Poslednja izmena:
1. ideja - drajver za graficku
2. ideja - zayebao si se sa tim kliteom

Posle mnogo pokusaja ustanovio sam da pusta titlove samo ako se avi i sub file zovu potpuno isto (samo razlicite ekstenzije naravno) a da nikakva druga kombinacija ne dolazi u obzir !!! Da li ovo mozda ima veze sa verzijom programa, jer sigurno ranije nije bilo tako!

te titlove ti prikazuje vobsub iz klitea

Nisam ni instalirao vobsub! Kada u BS izaberem "Load subtitles" nista se ne desava ukoliko nisu istog imena, a ono sto me izbezumljuje je sto se isto ponasaju svi plejeri!

ma da ali on verovatno dolazi uz klite
ili on ili ffdshow prikazuju titlove automatski kad se titl i film isto zovu

Ma batali K-Lite, stavi samo DivX ( poslednji ), XviD i AC3, i to ce super da sljaka. I ondak ces moci rucno da nabacis titlove iz playera.

Imaš dva moguća rešenja (a možda i više):

- Pri instalaciji K-Lite-a izaberi i Direct Vob Sub

ili (preporuka!)

- Instaliraj Crystal Player (automatski učitava titlove ako im je naziv isti kao za film + još mnogo dobrih strana)

MPC radi to isto (ako se podesi kako treba...)

E, ljudi, DAKLE nemam problema kada se fajlovi zovu isto, ali zasto ne radi kada se zovu drugacije??? Ovo je ranije radilo u BS-u 100%

Gde je sad Voodoo NBGD sa njegovim ffdshow-om 🙂

'ajd' nek neko proba da pusti titl koji se ne zove isto u nekom od plejera, molim vas.

deka je napisao(la):
'ajd' nek neko proba da pusti titl koji se ne zove isto u nekom od plejera, molim vas.
Naravno da prolazi. Nisam probao sad, ali znam da kod mene 100% radi. Kao sto rekoh, batali K-Lite, uninstaliraj obavezno i turi samo DivX, Xvid i AC3. Sa tim bi trebalo da sljaka rucno nabacivanje titlova iz playera.

Nazad
Vrh Dno