Šta je novo?

Problem sa startovanjem CoR: Escape from butcher bay

zvucnjak

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
319
Kada instaliram igru i pokusam da je startujem dobijem poruku

SbzEngine.exe - Application Error:
The application failed to initialize properly (0xc0150002)

Napisao sam mail tech.supportu koji navodno odgovara "u najkracem mogucem roku", naravno, nisu odgovorili... Na njihovom nekom forumu jedino sto su mogli da mi kazu je "instaliraj patch, updateuj drajvere, updajteuj ovo - ono", sto naravno nista ne pomaze....

Da li je jos neko imao ovakvih problema sa ovom igricom da mi pomogne, ili da je vratim u prodavnicu i trazim pare nazad?

Meni je jedini problem sa nepatchovanom verzijom pravio OpenGL 2.0, posto prva verzija igre prepoznaje samo do 1.5.

Mada, ovo sto tebi izbacuje moze svasta da bude, probaj kod nekog jos da instaliras pa ces znati da li je problem do igre ili tvog kompa.

Ali zato rade 8212, ali ni oni ne pomazu...
Nekako imam utisak da to uopste nema veze sa grafikom, drajverima, itd...

Da li postoji iko ko ima iskustva sa doticnim 0xc0150002 errorom?

Jel' imas instaliran neki Service Pack za Windows ?

SP1
(navodno on je neophodan za tu igru)...

Poslednja izmena:
kupi nov komp....... :D

kupi nov komp....... :D

Stavi SP2... Ili probja drugi primerak... (ako si u mogucnosti). Da imas OpenGL problem takvu bi gresku i dobijao, ocigledno se o necemu drugom radi...

jorgovan je napisao(la):

Nekako ne zelim... Stavio sam jednom i pola kompa mi nije radilo...
Videcu da nadjem drugi ili da vratim ovaj, ma sad nemam vremena za igranje, imam ispite itd... (sreca pa ne radi igra :p )

Stvar ukusa. SP2 koristim od prvog dana od izlaska, na dosta razlicitim kompova i zbog njega do sada imam problema...

Jedino sto sam se pridrzavao sledecih stvari:
Instaliram sp2 iskljucivo integrisan u Win. Nakon instalacije obavezno pustim da uradi ceo uprate... i to je to. No kao sto rekoh to je stvar ukusa, mada u poslednje vreme se pojavljuju igre koje zahtevaju postojanje SP@ (sto sa Ridikom nije bilo slucaj).

Nazad
Vrh Dno