Šta je novo?

Problem sa stampom mail-ova iz Outlook-a2003

Bojan979

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2006
Poena
301
Imam problem kada hoću da odštampam mail koji sadrži neki link, drugu mail adresu, ili bilo šta što sadrži HTML. Mail inače sasvim normalno radi, i funkcioniše sve osim štampe. Mogu da štampam mail koji sardži sve osim HTML-a.
Dobijem samo poruku da postoji problem sa skriptom Internet explorera, međutim kada sam instalirao Firefox i postavio ga kao primarnog pretraživača, problem je ostao isti. Bio bih veoma zahvalan ukoliko bilo ko ima ikakvu ideju kako da se razreši ovaj problem. Operativni sistem je Windows NT.

Poruka koju dobijem kada pokušam da odštampam mail je sledeća:

Internet explorer script error!
An error has occured in the script of this page.
Line:1244
Char: 1
Error: Unspecified error
Code: 0
URL: res://D:\WINNT\system 32\shdoclc.dll/preview.dlg

Do you want continue running scripts on this page?

Yes No

Zakačio sam screen koji dobijem kada hoću da odštampam mail, na kome se jasnije vidi greška koju dobijem.

Prilozi

• ProblemMAIL.doc
    105.5 KB · Pregleda: 44
Klikni "yes" na toj poruci.
U svakom slucaju, znam da zvuci banalno, ali veliki problemi uvek pocinju tako i tako (banalno) i se resavaju.
Proveri u settings Outlook-a nesto oko print options. Da nije tu nesto stiklirano sto ne treba ili obrnuto?
Drugo, podesavanja na exploreru (tools-internet options) vrati na defaults, pogotovo u tabu "advanced".
Ne znam dali bi ti sve ovo pomoglo, ali posto nisi napisano da si to uradio - probaj.
Konacno, ociti registry System Mechanic-om. Barem kod mene dobro "cisti". :)

Poslednja izmena:
Hvala ti u svakom slučaju, ali sve sam to probao. Otprilike već 10 dana imam problema i za to vreme sam pokušao zaista svašta, od instalacia svih mogućih update-ova Internet explorera, resetovanja na default vrednosti i Outllok-a i IE, instalacije Firefox-a1.5 za koji sam se nadao da neće imati problema sa izvršavanjem skripta kao IE, prošao sam kroz svaku i najmanju opciju i uporedio je sa opcijama kod kolege gde sve radi kako treba i sve se slaže.
Više stvarno ne znam šta da probam. :crash:

Znas, 10 dana i nije tako dug period za "system restore". Vidi dali tamo je sacuvana neka restore point, pa vrati kompjuter na tadasnjo stanje.
Ako ne moze tako, udzi u bios-u u odaberi opciju "resrore the last known best configuration". Tako bi se kompjuter trebao variti na ono stanje kada je sve funkcionisalo.
p.s. Posto si rekao da si sve probao, pretpostavljam da si reinstalirao drajver printera... Probaj to ako nisi, a ako jesi, onda ovo gore sa "restore" postupkom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno