NixyJungle
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2002
- Poena
- 620
Skini magic iso,idi load izaberi taj iso fajl koji hoces da rezes,loadujes ga,pa ga snimi.
ubacis prazan cd,u magic iso u tools baru pritisni no bootable opcion,izaberi 3 stavku- Load exist bootable image file
Izaberes fajl koji si ranije snimio.u tools baru stajace bootable,ides burn ito je to.
Skini magic iso,idi load izaberi taj iso fajl koji hoces da rezes,loadujes ga,pa ga snimi.
ubacis prazan cd,u magic iso u tools baru pritisni no bootable opcion,izaberi 3 stavku- Load exist bootable image file
Izaberes fajl koji si ranije snimio.u tools baru stajace bootable,ides burn ito je to.
Jedno pitanje vezano za optimizaciju.
Jel ovo ok na slici kako je podeseno?
Od optimizacije sam iskljucio hibernaciju, deaktivirao sam prefetch/superfetch, a aktivirao write-cache buffer flushing. Nadam se da je ovo ok.
Hvala.
Ne razumem ono upozorenje, na sta se misli, using a raw partition may damage your data. verovatno se misli ako ssd nije prethodno formatiran. Ja sam to odradio tako da je to valjda to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari