Šta je novo?

Problem sa spajanjem divx fajlova

xakep

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2005
Poena
330
Imam problem sa spajanjem 30-ak divx fajlova u jedan. Problem se sastoji u tome da su fajlovi sa razlicitim video bitrejtom i VBR mp3 zvukom. Rezolucija je ista na svim fajlovima. Neki strucnjak je pravio fajlove za rs.com i svi su od 100MB bez obzira sto im je trajanje od 3 do 12 minuta. Hteo sam da reenkodiram sve fajlove na isti video bitrate. (najnizi iz najduzeg fajla). Virtual dub mi nije bio od neke koristi a probao sam i da obavim reenkodiranje i spajanje odjednom u Total Video Converteru ali je zvuk pobegao od slike i rezultat je neupotrebljiv. Kad reenkodiram fajlove pojedinacno opet ispadne nejednak bitrejt.

Dajte neki savet da sredim ovo i preporuku za neki program koji ce da obavi posao kako treba.

Hvala!

najjednostavnije je da od svih njih napravis DVD. nek' se NERO bakce sa razlicitim podesavanjima

:) Uh, najociglednije i najjednostavnije resenje. Nije mi palo na pamet posto nisam nikad divx bracao u DVD ali sad bi mogao da bude prvi put. Hvala na predlogu.

Ako neko ima jos neki predlog, neka slobodno iznese.

Adobe Premiere Pro.

Hvala i na ovom predlogu ali vec sam obavio posao kad je stigao. Nisam ljubitelj tih ogromnih profi programa pa sam potrazio nesto lagano i nasao ConvertiXto DVD. Programcic kao da je pravljen za moj zahtev osim jednog neresivog problema: krajnji DVD nije pustao video odjednom nego samo fajl po fajl ni u racunaru ni u samostalnom plejeru. Kad se jedan fajl zavrsi on se vrati na glavni meni. Onda sam vob fajlove koje je on napravio spojio u Womble editoru i on je to sve obavio kako treba. Uz malo zongliranja dobio sam rezultat kakav mi treba.

Nazad
Vrh Dno