Šta je novo?

Problem sa soundom na razglasu...

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam msi vr630x laptop, koji koristim ponekad da pustam muziku na zurkama... ali imam jedan manji problem s njim... kada ga ukljucim bez napajanja, tj. da radi samo na bateriju sve je ok, ali kad mu ukljucim napajanje tad se na razglasu javljaju dosta glasne smetnje... zujanje i cvrcanje... e sad sta mogu da uradim, jer lap mi ne drzi vise od 1,5h bateriju a zurke znaju da budu i duze :D a ovo se bas primecuje... desava mi se na bilo kom razglasu... ima li neko savet?

Stvar je u uzemljenju, tj. tom adapteru. Verovatno na kraju utikaca ima izvedene prehcice za uzemljenje, a na strani koju bodes u laptop nema. Probaj sa drugacijim uticnicama ili produznim da to saniras. Mnogima se to desava...

joj, imali smo takvih problema na zurkama... verovao ili ne, umotaj adapter u najlon kesu i tako ubodi u struju (probusis 2 rupe da prodju shiljci)... zvuchi ludo al deluje... :D

Pa jer znas zasto ti pomaze najlon kesa? Zato sto sprecis limove za uzemljenje da se dodiruju direktno. Jos jednostavnije je da izbegnes takav produzni. :)

Vidis, na to nisam ni pomislio... :wave::Klanjanje

fala.... :D bice probano ovih dana pa javljam rezultat :)

Nazad
Vrh Dno