Šta je novo?

problem sa sony vx2100

Mara

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
301
kada gledam snimljeni materijal na kameri desava se da mi se pojave horizontane pruge preko snimka i kada stopiram ili premotam unazad taj deo trake pruge se ne pojave, dakle totalno nema pravila kad i gde se pojavljuju i nikad nije na istom mestu, pa me intersuje da li neko zna u cemu je problem?
Cula sam da moze da se desi da tdk kasete ostavljaju bukvalno delove trake na glavi, ali ne znam da li se o tome radi.....
:trust:

Mara je napisao(la):
kada gledam snimljeni materijal na kameri desava se da mi se pojave horizontane pruge preko snimka i kada stopiram ili premotam unazad taj deo trake pruge se ne pojave, dakle totalno nema pravila kad i gde se pojavljuju i nikad nije na istom mestu, pa me intersuje da li neko zna u cemu je problem?
Cula sam da moze da se desi da tdk kasete ostavljaju bukvalno delove trake na glavi, ali ne znam da li se o tome radi.....
:trust:

koristi SAMO sony kasete, po mogućnosti originale. jeftino uglavnom znači škart.
što se problema tiče probaj da očistiš glavu tako što ćeš potpuno novu kasetu SONY premotati preko glave tj. u vcr modu, pritisneš play a onda ffwind i držiš do kraja treke. može da pomogne ako je zaprljana i ako nije mnogo.

'oce taj simptom kad je prljava glava to se i meni po nekad pojavi na mom Sony-u

Vrh Dno