Šta je novo?

problem sa slikom

Mahatma

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2002
Poena
620
Juce mi se desi chudna stvar! upalim Counter strike i slika se skroz poremeti, sva je neshto izdeformisana.za sekund je ok i onda se sva iskrivi.
izadjem u windows ..sve u redu..aninstal kaunter i drajvera za grafiku ,opet sve novo nabacim,i dalje slika losha. igrice ne igram,osim kauntera ponekad tako da nemam gde da josh isprobam da vidim dal je slika ok.

graficka mi je gForce4 4200Ti,i vec nekih par meseci mi radi bez kulera, ali radila je bez ikakvih problema. Da li je ovo posledica toga ili je mozda neshto drugo u pitanju??? Menjao sam kuler na njoj barem 5 puta jer nigde nisam mogao da nadjem pravi kuler za nju pa sam kupovao neke koje sam morao da budzim,al su non stop riknjavali. Malo me smorilo to menjanje pa zadnji put sam je ostavio da radi bez kulera i sve bez ikakvih problema,do ovoga sada!

jel ima neko neku ideju>>??
hvala na svakom odgovoru!

sad sam shvatio da mi ni jedna igrica ne radi ...ni najobichnije 2D igrice,ROMovi i slichno...a sve normalno u windowsu!!
jel ima neko ideju ???
shta se deshava?

Probaj da izvadis graficku iz slota pa da je vratis.A probaj i posle jedno pola sata do sat vremena
rukom polako da je dodirnes da vidis koliko je vrela,ili bolje ako imas neko ocitavanje za graficku
za temp,ako ne onda ipak moras rukom.Ako je mnogo vrela eto ti odgovora,moras da stavis neki
kuler na nju pozdrav !

zbudzio sam ventilator na vec postojeci hladnjak,ali primetio sam de se ona pena, shto lepi kuler za procesor, osushila i hladnjak se mrda u odnosu na procesor. Sve u svemu, pre je kartica bila vrela, isprzio sam se maltene,a sad je mlaka, shto znachi da ventilator ipak radi radnju.ALI, i dalje isti problem...pokrenem i neku glupu igricu i slika se skroz iznakazi ,neke linije chuda luda!
jel vrisnula kartica ili shta?
neverovatno mi je da radi windows sve bez problema, divxovi isto, samo kad pokrenem igricu onda dodje do nemilog dogadjaja!

ima neko ideju?

Verovatno vrisnula,probaj novi win pa ako nista znas sta je:-(

Nazad
Vrh Dno