Šta je novo?

Problem sa slikom na LA620S

vladicapevac

Cenjen
Učlanjen(a)
21.03.2011
Poena
169
Imam problem sa reprodukcijom 1080p filmova sa kompa na tv preko hdm'i kabla procesor na 30 posto...kada slika je kadar na filmu u mestu nema seckanja ali cim krene kamera preko detalja npr. prikazuje okolinu ,trcanje,itd dolazi do seckanja slike ...takodje i kod reprodukcije 4k filmova secka a procesor u 100 posto...Znaci sve sam probao sa foruma i nista!!

Jel ti sumnjaš na TV ili na računar? Prebaci te filmove na neki USB flash pa vidi da li TV direktno sa USB-a ima te probleme ili ne.

Ako ti je FullHD monitor, da li ti na njemu nešto secka ili ne ?

ok..evo probakm odmah..mislim da mi na racunaru ne secka..ali 4k mi secka kada pustim na racunar i procesor u 100 posto..sad probao secka i na racunaru ..prebacicu na flesh i probam pa ujavljam..na racunaru slabije jer je 22inc full hd pa se ne vidi toliko..

Poslednja izmena:
Ne secka preko flesha...sta bi moglo biti?
Znači da nije problem do TV već do računara, nebitna je veličina monitora, imaš FHD rezoluciju i na monitoru i na TV-u. Možda imaš problem sa drajverima za grafičku, pod uslovom da je ta grafička dovoljno jaka da gura 4K.

ma Imam rx470 4g..ona moze da gura 4k..skinuo sam najnovije drajvere ali i sa starim i sa novim isti problem..nema plejera koga nisam probao..vise neznam sta da radim!!!

Vrh Dno