Šta je novo?

Problem sa SkyStar2

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Otkako sam presao na WinXP imam No signal u server4PC, prvo sam mislio da mi je zakljucana karta, jer sam imao 4.22. Medjutim ni sa 4.28 nemam signala. XP redovno prijavljuje karticu kao B2C2... Pri pokusaju da pogledam bilo sta(otkljucano) sa DVBviewer-om izadje mi prozor na kome pise "Cannot set Tunerstatus(wrong settings), error: 90010115"

pTomic je napisao(la):
Otkako sam presao na WinXP imam No signal u server4PC, prvo sam mislio da mi je zakljucana karta, jer sam imao 4.22. Medjutim ni sa 4.28 nemam signala. XP redovno prijavljuje karticu kao B2C2... Pri pokusaju da pogledam bilo sta(otkljucano) sa DVBviewer-om izadje mi prozor na kome pise "Cannot set Tunerstatus(wrong settings), error: 90010115"
Javi mi se na 064/6123721 Uros da ti objasnim

Hvala na odgovoru, ali u medjuvremenu sam resio problem.
Nisi video kad je poruka postovana:
Posted: 01-12-2003 10:25

Znaci na ovom forumu uvek stigne odgovor, makar i sa godinu dana zakasnjenja... :)

leksa je napisao(la):
Znaci na ovom forumu uvek stigne odgovor, makar i sa godinu dana zakasnjenja... :)

Istina je spora, ali dostizna. cheers Kao i Bench. :happy:

leksa je napisao(la):

Cekajte, jel ja ovde ne znam da racunam, ovo je ~ mesec dana zakasnjenja ne racunajuci praznike :mrgreen: sto uopste nije mnogo za popularne teme ;)
Mnogi su stvarno cekali bilo kakav odgovor ali su ga na kraju i docekali...

Spils je napisao(la):
ajde reci kako si reshio problem plz

:mrgreen:
Stvar je smesna do bola, tako da me je sramota.

Podesio sam antenu, izgleda da je masila celu Astru. ctp;

Nazad
Vrh Dno