Šta je novo?

Problem sa sistemom----POMOC

trikosm

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2006
Poena
319
Imam problem sa sistemom.Kad radim u njemu,desava mi sa da iz cista mira zablokira.Mogu samo misa da pomeram ali nigde da kliknem i nista da pokrenem.Da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim?:wall:

Jesi li proverio za spyware/viruse/adware?

Jesi li proverio hladjenje (ventilatore unutar sistema)?

Da li je u pitanju opticki mis? Ako jeste, proveri napajanje-ja sam imao slican problem od kada sam nakacio 2 dvd rezaca i 2 sata hard diska poceo je opticki mis da me zeza pa sam vratio stari sa kuglico i sada radi bez problema(mada moguce i da je mis otisao)
U pitanju je bio Genius netscroll eye kineske proizvodnje

Mis sam proverio i nije on. A sto se tice hladjenja moracu da vidim,mada komp nije ciscen ima jedno 2 godine. Temperatura procesora mu je oko 57 stepeni. U pitanjuje AMD Athlon 2000+. Da li je to normalan temperatura za njega ili nije? :trust:

Viruse sam proverio i sve je ok. Ali nisam spyware i adware.

Poslednja izmena:
Mis sam proverio i nije on. A sto se tice hladjenja moracu da vidim,mada komp nije ciscen ima jedno 2 godine. Temperatura procesora mu je oko 57 stepeni. U pitanjuje AMD Athlon 2000+. Da li je to normalan temperatura za njega ili nije? :trust:

Ako nije klokovan,pa cak i ako jeste, i meri toliku temperaturu,mnogo je.To bi otprilike teralo na 70 stepeni u julu mesecu.Obavezno ciscenje i promena paste,dve godine bez ciscenja je previse.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=122086

Poslednja izmena:
...probaj reinstall, tj format c:
pa ako i na cistom Windows-u koci onda je ili temperatura ili nesto trece...

Hvala vam na savetima.Ostaje mi samo da ga ocistim pa ce da pratimo rad. Ako to ne pomogne onda ide reinstall.:crash:

Neki proces ti zauzima 100% CPU zauzeca.Proveri koji je proces u pitanju,pa probaj dalje da reshavash problem.

Prvo sam to pogledao, ali nisam nasao nista.

Ljudi, komp definitivno treba cistiti jedan put mesecno, ipak se oseti razlika u radu pa makar i tenperatura bila 3stepena niza.:banana:

Nazad
Vrh Dno