Šta je novo?

Problem sa senzorima na HP6715b

ercegovac

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2008
Poena
304
kao sto stoji u naslovu prije par dana javio mi se problem sa senzorima za pojacavanje i smanjivanje zvuka kao i za paljenje wireless-a na racunaru.NAime, senzori u opste ne reaguju na dodir, kao da su popuno iskljuceni. U pitanju je laptop HP6715b, i problem je nastao kada sam uradio update windows-a. Sada ne znam kako da stvari vratim na staro. pokusao sam reinstalaciju drajvera ali ne pali. Ima li neko neki predlog, a da nije reinstalacija sistema. Pokusao sam da uradim i system restore, ali nece da se kompletira, izbacuje nesto tipa da pokusam sa nekom drugom restore point, ali ni sa jednom nece. Ima li neko iskustva sa slicnim problemom?????

Poslednja izmena:
Slican problem sa istim laptopom. I problem pravi samo pojacavanje (nekoliko puta se treba pipnuti, pomjerati prs.. dok ne pocne i to pomalo), dok smanjivanje radi bez problema.

Probao sad instaliranjem novog win i nije pomoglo. Zakljucak u mom slucaju je bio da je jednostavno otkazao taj 'senzor'.

A sto je najbolje garancija istekla 20tak dana prije nego sto je problem uocen :)

Sa radoscu obavjestavam radoznali narod da je problem rijesen. ugasio sam racunar, izvadio bateriju, skinuo tastaturu, izvadio i bateriju za sat, sacekao par minuta i sve vratio. Ne znam ni sam zasto sam to uradio, nisam nigdje procitao, cisto iz znatizelje sam postupio tako. I sve se vratilo na staro. Eto, toliko, u slucaju da neko ima slican problem...

Nazad
Vrh Dno