Šta je novo?

problem sa seagate-om 500gb

tadic.d

Slavan
Učlanjen(a)
24.05.2007
Poena
330
U pianju je model Seagate Barracuda ST3500320AS pogledajte slike i sve ce vam biti jasno! Skiknuo sam nove dajvere za plocu, update-ovo sa bios, menjao kablove, ali uvek isto :mad: :mad: :mad: :mad: ! U pitanju je ploca Asus P5K pro i c2d 8400!! :smash:

Prilozi

• HDTune_Benchmark_ST3500320AS.png
    HDTune_Benchmark_ST3500320AS.png
    46.6 KB · Pregleda: 105
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    154.9 KB · Pregleda: 108
Iskreno receno, ne vidim gde je problem. HDTach pokazuje ocekivane rezultate i za transfer i za avg. seek time. Sto se tice HDTune, moguce da ti je nesto radilo u pozadini? Za svaki slucaj skini sa Seagate-ovog sajta SeaTools i pusti long test. Kakvi su ti S.M.A.R.T. parametri ?

Sve je ok osim burst-a, hdd radi u sata1 modu posto mu nije skinut dzamper .

Kako se pokazao hard, idem sutra da ga kupim... :)

Odlican hard! Nemam nikakvih zamerki!! Neces pogresiti!! ;)

Evo ja sam kupio juce... Nije dobro hard-u... :D
Verovatno cu da otupim na brzinu za par dana... Ali sa ATA na SATA2 je neocekivano brzo... ;)

Uzeo sam ga i sve je ok ali je mnogo bučan kad čita/piše.
Čudno da je podešavanje acoustic noise level disabled.

Uzeo sam ga i sve je ok ali je mnogo bučan kad čita/piše.
Čudno da je podešavanje acoustic noise level disabled.

To je i moja najveca zamerka, bucniji je od svih diskova koje sam imao, pravi traktor.:D

Posto planiram da uzmem neki ohdd d 500-640GB cituckao sam malo po netu i na celu 7200.11 seriju se ljudi zale. Za izbegavanje.

Ma hardu ništa ne fali jedino što se čuje kao motokultivator :lol:

Uzeo sam neki dan da ga probam i sutradan ga vratio.Radi odlično, brz. sve ok. ali ono neprekidno "brundanje" nisam mogao da podnesem.Je li ikod vas isti slučaj.

Pa da čitaš pažljivo video bi da je isti slučaj :)

ja imam ST3500320AS i uopste nije bucan. Tu negdje kao i 6401AALS, samo sto su vibracije mnogo manje nego kod WD-a.

Vrh Dno