Sistem ima 6 SCSI diskova u posebnom eksternom kucistu koji je preko SCSI kontrolera povezan sa racunarom ( racunar je zapravo TARGA 3000, sistem za video montazu ' in real time', tj. kompjuter specijalno opremljen za ovu namenu, i potpuno se moze tretirati kao obican kompjuter jer prakticno isto funkcionise). Windows 2000 uredno prikazuje i kontroler i svih sest diskova u DEVICE MANAGER-u, ali oni su jednostavno mrtvi. Kao da ne postoje, ne moze se ni pisati ni citati sa njih jer ih ceo sistem uopste nevidi iako ih windows prilikom startovanja uredno detektuje. Mislim da su diskovi u RAID sistemu, ali nije potvrdjeno. Inace sistem je bio u Austriji na kontroli i vratili su ga kao da je ok. Radio je neko vreme i onda puf, odbija svaku saradnju.
Bilo kakva ideja je dobro dosla jer mi je sistem potreban, a ako neko zna neki sajt gde bih mogao vise da se informisem kako rade SCSI diskovi, i to je od velike koristi.
Bilo kakva ideja je dobro dosla jer mi je sistem potreban, a ako neko zna neki sajt gde bih mogao vise da se informisem kako rade SCSI diskovi, i to je od velike koristi.