Šta je novo?

Problem sa SBB internetom

saigic

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
630
Kompjuter mi je za SBB modem povezan preko TP-LINK TL-R402M rutera. Desava mi se da izgubim internet signal i tada ne mogu da pristupim ni modemu kada ukucam 192.168.100.1 Internet proradi tek kada izvucem modem iz struje na 2-3 sekunde. Probao sam i sa drugim ruterom (D-LINK dir-635) i isti problem postoji i dalje. Nekada internet radi bez problema duzi period a nekada nekoliko dana pa mora restart. Zvao sam SBB i kazu da nije do modema.

Ima li neko slicnih problema i neki predlog?

Kod mene u Kg-u vec nedeljama od negde 17-18 h uvece krene da zeza .Oscilacije brzine od 0-16 Mbita..skace,pada ....kazu linija u redu , modem u redu ....

Kod nas ako se popravi samo od sebe ,popravilo se.Ako ne..... kuJ zna :-D

Kompjuter mi je za SBB modem povezan preko TP-LINK TL-R402M rutera. Desava mi se da izgubim internet signal i tada ne mogu da pristupim ni modemu kada ukucam 192.168.100.1 Internet proradi tek kada izvucem modem iz struje na 2-3 sekunde. Probao sam i sa drugim ruterom (D-LINK dir-635) i isti problem postoji i dalje. Nekada internet radi bez problema duzi period a nekada nekoliko dana pa mora restart. Zvao sam SBB i kazu da nije do modema.

Ima li neko slicnih problema i neki predlog?

Cekaj, tebi se to desava jednom u par dana? I onda resetujes modem (iskljucis iz struje na par sekundi) sve opet radi dobro narednih par dana?

Probaj bez rutera.. SBB modem direktno u komp.

Nazad
Vrh Dno