Šta je novo?

problem sa sb live 5.1

I ja imam isto preredjene audigy2 drivere, i rade savrseno, neznam odakle sam ih skinuo mislim da ih koristim od 2003 godine. Velicina je oko 260mb raspakovano. Ako nekom treba neka se javi na pm

gr3mlin je napisao(la):
I ja imam isto preredjene audigy2 drivere, i rade savrseno, neznam odakle sam ih skinuo mislim da ih koristim od 2003 godine. Velicina je oko 260mb raspakovano. Ako nekom treba neka se javi na pm
Mirise na ono o cemu sam pricao mada izgleda da je i munja nasao zanimljiv link..

Poslednja izmena:
KX su keva.

Koristim ih na 4 zvučnika, sb live onaj najstariji. Oduševio me je downmix DSP efekat, sa 5.1 na 4.0, pa to radi ko pravo, dalo je potpuno novi život ovoj praistorijskoj karti. Takođe downmix sa 5.1 na 2.0 za slušalice prosto izuva. I sve to u par megabajta, a ima sve što ti treba, uz izuzetno lako korišćenje.

BTW, mixer i svi prozori su mi nekako postali "on top". Nervira kada podešavam DSP, kada dvaput kliknem na efekat njegova podešavanja mi odu iza DSP table, tako da moram da je sklanjam sa strane. Da li neko ima pojma kako to da se isključi? Neki hotkey? Sve sam probao - bezuspešno...

Ako konan ne nadje link, gr3mline, onda ti se ja javljam... pa cemo ugovoriti neki share preko dc++ il tako neshto vec... :)

@munja - hocu te preradjene audigy drajvere... kapito? :) Btw, kako shljakaju kinezi?
Ja sam josh uvek na KX i za sad sam zadovoljan... ali bash me zanima da vidim i ono chudo sa preradom... :D

Nazad
Vrh Dno