Šta je novo?

Problem sa samsungom LE37C530

obrenkov

Cenjen
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poena
170
Pre dva dana sam kupio gore pomenuti model tv-a i primetio sam da kada spustim pozadinsko osvetljenje ispod 100 televizor pocinje da mi zuji i to se bas primecuje, a dok je na 100 onda se nista ne cuje i zuji i pri promeni kanala dok se na tv-u ne pojavi slika pa me interesuje da li jos neko ima taj problem ili da idem da probam da ga vratim.

meni to lici kao na "lose napajanje od tv-a" uglavnom kod elektronskih uredjaja transformatori zuje-regulatori napona itd-a s obzirom da si dao verovatno neki lep kesh za njega ja bih ga reklamirao jer pare nisu za bacanje danas ;)

Bio sam u radnjio gde sam ga kupio i probao isti takav tv-e i kod njega se cuje zujanje ali ne mogu da ocenim koliko je posto ima dosta okolne buke. Da li ima neko ovaj model tv-a pa da mi kaze da li je to normalno zujanje ili se to desava samo na mom tv-u.

Zuje ti trafuljci na invertor ploci (ploca koja pali neonke). Ona je odvojena od ploce za napajanje i to je problem kod C serije. Dok kod B serije ove ploce nema jer je smestena u mrezu. Odnesi u servis, mozda je moguce srediti to. Ja radim u jednom od ovlascenih servisa, pa ako ti treba savet pitaj na pm.

ja imam ovaj model samo 40 inci i apsolutno se nista ne cuje. ne verujem da bi se culo na 37, a ne na 40

kad vec pricamo o ovom modelu, pogledaj moj post..bas me zanima da uporedim s tvojim

Nazad
Vrh Dno