Šta je novo?

problem sa Samsungom E 530

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
MMS ne radi od prvog dana. u servisu telekoma su rekli da je sve podeseno kako treba. Preko GPRS-a se kaci na sve sem na MONDO, a u pocetku je hteo! probao sam da se konektujem na VIVO sa 064 karticom i moze ali na mondo nece! 063 ne radi ni GPRS ni MMS a poslali su obe sistemske poruke sa parametrima. telefon nije sa mreze. U radnji su mi rekli da donesem fon mada to " mora da radi "! ******! Jel imao jos neko ovakvih iskustava sa ovim novim SAMSUNG-ovima?

Ja namestio jedva na 063. Poslali mi podesavanja na mail, ali za e500. MMS nije hteo da proradi dok port, umesto njihovog 9020, nisam prepravio na 8080. Probaj to. A GPRS je proradio kada sam u podesavanjima destiklirao proxy. Srecno.

hvala, ALI ME VISE ZANIMA 064. ZNA LI KO?

mislim da su parametri za MMS sad dobri ali mislim da za GPRS nisu. da li mora da bude podesen GPRS da bi radio MMS?

Da bude omogucen da,podesen ne jer u MMS settings biras koji profil ce da koristi za konekciju preko gprs dok posalje poruku!
P.S.Promeni nick i avatar-NAPRED PARTIZAN
Simon Vukcevic rules!! ,)

ali kako ce da posalje poruku preko GPRS-a kad mi isti ne radi?

Pitao si da li mora da bude podesen a nemora i zato sam ti takav odgovor i dao!
Probaj da skines podesavanja sa sajta ali samo podatke (IP adresu,APN...) i onda ubaci sam i mora da radi.
Tako su mene zezali za D500 i ja sam namestio sam i proradilo je a to sto nece da ti ide na mondo moze biti bas zbog podesavanja jer kad sam narucio podesavanja preko broja 770 sve je htelo ali na Mondu je pisalo samo za korisnike MTS 064 i ja sam onda lepo peske podesio i onda je htelo!
A to sto ti nece na Mondo a hoce ostalo znaci da ti radi gprs i da ce slati mms-ove zato SVE LEPO PODESI!!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Auuu. Danas mi ortakinja svratila u Telekom i kazu da je 50-ta i da ne moze da se osposobi GPRS niti MMS da radi kako treba i da vrati telefon!!! samo mi nije jasno kako je onda radio prosle nedelje. mislim da u njihovom kor. servisu nema 1 zdrav mozak
kad se svi skupe. ******. Znaci za sad zaobidjite ovaj fon. Videcemo kasnije.

Nazad
Vrh Dno