Šta je novo?

Problem sa Samsungom D900???

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo ovako telefon mi je bio padnuo jednom sa male visine i odjednom posle toga baterija je pocela da mi se trosi nenormalno. POsle nekog vremena probao sam da ukljucim bluetooth i nije mogao da se aktivira. Resetovao sam mob i onda je mogao da se aktivira ali ja sam drugim mob nisam mogao da ga vidim , znaci kao da nije ukljujcen. I tako je proslo nekoliko dana i reko da pokusam da aktiviram BT i ono ne moze ... Odma posle toga sam mob ponio u servis i rekao im tacno sta se desilo i oni su me nazvali i rekli mi kao da je bluetooth otisao i da ga oni nemaju i da ga imaju strasnjo ga je komplikovano montirati. Ja sam ih pitao posto mi za taj mob nije toliko potreban bluetooth dali mogu samo bateriju da promijenim , onio su rekli da necu sa time nista dobiti jer bluetooth trosi bateriju... hmm trosi bateriju a ne radi...,)

Dakle bash mi je zao da bacam ovaj mob kasd je na njega sve ispravno osim ovoga, i dali se moze ovo rijesiti neki novim softwerom, ili postoji neko resenje???

Meni mob radi ali baterija ne moze pola dana, ima li lijeka ???

Hvala puno!

Verovatno telefon konta da je stalno upaljen bluetooth. Probaj da odneses kod nekog drugog majstora, mozda moze da ti hardverski deaktivira bluetooth ili mozda da ga popravi. Ja sam imao na nokiji slican problem, doduse nije mi ispao telefon, nego je program koji sam instalirao trosio bateriju iz nepoznatog razloga i takodje mi bluetooth nije radio. Uradio sam flash na telefonu u servisu, malo kvrcnuo bluetooth antenu i radi i dan danas. Posto sam i ja cak mislio da mi je crkao bluetooth i hteo sam da ga menjam, otisao sam kod drugara u servis i rekao je da to nije nista jako komplikovano i skupo...

Verovatno telefon konta da je stalno upaljen bluetooth. Probaj da odneses kod nekog drugog majstora, mozda moze da ti hardverski deaktivira bluetooth ili mozda da ga popravi. Ja sam imao na nokiji slican problem, doduse nije mi ispao telefon, nego je program koji sam instalirao trosio bateriju iz nepoznatog razloga i takodje mi bluetooth nije radio. Uradio sam flash na telefonu u servisu, malo kvrcnuo bluetooth antenu i radi i dan danas. Posto sam i ja cak mislio da mi je crkao bluetooth i hteo sam da ga menjam, otisao sam kod drugara u servis i rekao je da to nije nista jako komplikovano i skupo...

Pa i ja tako mislim , ali kod ovih nasih "majstora" kad ne znaju da naporave odma kazu "nema mu spasa" :))) , ajde vidjet cu sjutrA KAD ga uzmem da ga ponesem u neki drugi servis, jer taj mob mi je svega pao nekoliko puta... i to sa ne neke velike visine...pff

Ajd' vidi pa javi sta si uradio, taman cu se i ja raspitati opet kod drugara za taj tvoj model.

...Ali na zalost tek sutra, posto je vec zatvorio radnju i ugasio telefon :(. U svakom slucaju neces biti uskracen za informaciju.

Kaze da moze da se popravi, ali nije nesto isplativo za taj model. Rekao je i da je moguce da trebas samo bateriju da promenis jer je imao skoro samsung e250 sa slicnim simptomima, grejao se i crpio je bateriju kao lud. Probaj kod nekog prijatelja da zamenis bateriju na dan-dva, pa da vidis da li ces dobiti nesto sa tim, pa javi.

Kaze da moze da se popravi, ali nije nesto isplativo za taj model. Rekao je i da je moguce da trebas samo bateriju da promenis jer je imao skoro samsung e250 sa slicnim simptomima, grejao se i crpio je bateriju kao lud. Probaj kod nekog prijatelja da zamenis bateriju na dan-dva, pa da vidis da li ces dobiti nesto sa tim, pa javi.
Evo probat cu pa cu se javiti ;)

Nazad
Vrh Dno