Šta je novo?

Problem sa Samsung SyncMasterom 959NF

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Uzeo sam ovaj monitor pre oko dve godine, i do pre nedelju dve je radio normalno, a sada prvih dva-tri minuta pri uključivanju sistema ima problema sa prikazivanjem slike. Konkretno, slika "igra" što se najbolje vidi na nazivima ikonica koji blago "šetaju" levo-desno. Posle sve radi normalno. Da li uopšte vredi nositi monitor u servis zbog ovoga, odnosno da li će se stanje pogoršavati tokom vremena?

Stanje ce se pogorsavati. Samsung bi morao da ima garanciju od 3godine, ako je uvoznik erc-commerce, pa proveri da li je jos pod garancijom.

Uzeo sam ovaj monitor pre oko dve godine, i do pre nedelju dve je radio normalno, a sada prvih dva-tri minuta pri uključivanju sistema ima problema sa prikazivanjem slike. Konkretno, slika "igra" što se najbolje vidi na nazivima ikonica koji blago "šetaju" levo-desno. Posle sve radi normalno. Da li uopšte vredi nositi monitor u servis zbog ovoga, odnosno da li će se stanje pogoršavati tokom vremena?

evo isti slucaj kod mene samo u pitanju je 757NF, po ukljucenju slika sitno podrhtava i to je trajalo nekoliko minuta pa prestane. Situacija se polako ali sigurno pogorsava jer mu treba sve vise vremena da se vrati u normalu, sada vec nekih deset i vise minuta
Naravno sve je ovo pocelo da se desava mesec dana po isteku trogodisnje garancije:wall: :crash: :eyebrows:

Hvala, bar znam na čemu sam :(

Nadam se da imam trogodišnju garanciju, treba je sad naći...

Garancija mi je definitivno istekla...ima li smisla nositi monitor na popravku? Bezveze mi je da ga prodajem za neku bednu lovu.

odnesi ga na procenu da znas o kolikoj sumi se radi pa onda odluchi.
mozda je nesto sitno, nikad se ne zna...

Vrh Dno