Šta je novo?

Problem sa S.W.A.T 4 igrom ne znam kako dalje ???

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo ovako imam problem .Ne znam kkao da predjem 4-5 nivo ne znam koji je sad tacno ali to ej u carier modu onaj u onoj garazi .Znaci ja njih sve ucijem i pise mi mision complet ali ne mogu dalje da biram nevoe.Kapiram da imaju neki poeni koje treba da zadovoljim ali kako da povecm svoj core sa poenima.Znaci niko me ne takne sa metkom sam ih sve ubijem ili sa timom pokusao sam obije varijente ali ne moze.Mora da ima neka caka , pa bih vas zamolio da mi pomognete ???

Kada biraš težinu igre, piše ti za svaku težinu koliko treba da imaš poena da bi prešao nivo.
Mislim da je to ono što te muči.
Pozdrav!

mislim da se više dobia poena ako ne kokneš baš uvek protivnika nego uspeš da ga privedeš.

Aha i ja sam to mislio , ali ne znam pokusavao sam sve nego vidjecu ponovo.Nema sto nego to ...Pokusacu pa javljam sto sam uradio !

Evo rijesio sam problem , fora je u tome da oni koji se predaju njih treba da uhapsih , a oni koji pucaju na tebe njih treba ubijes!
Hvala puno i veliki pozdrav !!! :wave:

Ima tu pregrst fora. Trebas da veyujes sve lisicama, bez obzira da li su taoci ili krimosi jer se nikad ne zna 100%, trebas da kad god koknes nekoga pokupis oruzje pored njega kao dokaz, cak i kad nece da se preda i zapuca bacis mu suzavac ili flesh i opet ga pozoves na predaju itd.
Igra je perfektna. Atmosfera, grafika, sve za 10!

Pa naravno vise se pojena dobije kad se uhapsi kriminalac! Sto se tice grafike ona je solidna, nije nesto extra alije dobra.Jedno mi se u igri en svidja ponasanje oruzija....ali sta je tu je ...

Sad me samo intersuje posro sam dosta stigao ima li kakva fora u konzolu za save game posto vise izludjeh ovako?

Grafika nije nesto extra ? A sta to ima bolju grafiku od ovoga, osim dooma 3 i far crya ? :)

filipenko je napisao(la):
Grafika nije nesto extra ? A sta to ima bolju grafiku od ovoga, osim dooma 3 i far crya ? :)
PA mislio sam da nije nesto graficka kad se uporedi sa te dvije igre ...a inace solidno...mada nisam ljubitelj tim. picacina ;)

Ja sam ljubitelj "picacina", i timskih i solo :D

Hahahaa slazem se definitivno sa tobom...:D

Ti verovatno ocekujes od svake igre da donese revoluciju u grafici ? UT endzin sa pregrst pixel shader efekata, od toga bolje ne moze za jednu igru gde developeri ne zele da se fokusiraju na grafiku niti da prave graficki endzin vec eventualno dorade neki postojeci a fokusiraju se na druge aspekte poput gameplaya i slicno.
E sad, naravno da bi najlepse bilo da se koriste PS 3.0 ali to je malo sutra :)
Grafika je odlicna!

Opet ide ono kako za koga...za mene je ponavljam opet sasvim prosjecbna grafika koja nema sta da trazi pored endzajna iz HL2 ...FC ....Opet kazem moje misljenje ;)
Poz...

Ti verovatno ocekujes od svake igre da donese revoluciju u grafici ? UT endzin sa pregrst pixel shader efekata, od toga bolje ne moze za jednu igru gde developeri ne zele da se fokusiraju na grafiku niti da prave graficki endzin vec eventualno dorade neki postojeci a fokusiraju se na druge aspekte poput gameplaya i slicno.
E sad, naravno da bi najlepse bilo da se koriste PS 3.0 ali to je malo sutra :)
Grafika je odlicna!

Maaa daj.
Kakvu revoluciju ja zahtevam.
Pa igra sobzirom na grafiku je previše zahtevna.
Misle ako koriste one nove fazone zamućivanja da su uhvatili boga za mu*a.
Pogledaj malo bolje eksplozije i modeliranje likova (ljudi i taoca) pa ćeš videti našta mislim.
Princ of persija radi dojaja bolje na slabijim mašinama a grafika je daleko bolja pa ti uporedi.

@M3
Ovaj endzin ostavlja (u globalu) hl2 u prasini samo tako. Hl2 je krsh endzin sa pojedinim stvkama koje su dobre, ne znam koliko treba biti zaslepljen imanom hl2 pa ne priznati koliki je ono krsh. Svaka cast za facijalnu animaciju i animaciju likova ali detalji su ocajni. Teren katastrofa, biljke u 90% igre uradjene kao bmp. slike itd.

@bojan
nije sve u ekplozijama. Sta cemo recimo sa zidovima koji su u npr. hl2 jedna mutna tekstura, a ovde su pixelno shejderizovani ? :)
Prince of persia je tipicna igra koja ima krsh endzin a nabudzene efekte, najobicnija fora sa PS1/2 igara...

Bojan Novakovic je napisao(la):
Maaa daj.
Kakvu revoluciju ja zahtevam.
Pa igra sobzirom na grafiku je previše zahtevna.
Misle ako koriste one nove fazone zamućivanja da su uhvatili boga za mu*a.
Pogledaj malo bolje eksplozije i modeliranje likova (ljudi i taoca) pa ćeš videti našta mislim.
Princ of persija radi dojaja bolje na slabijim mašinama a grafika je daleko bolja pa ti uporedi.
Graficki igra je totalno neoptimizovana to ja tvrdim...!!!Grafika opet nista posebno...Ljudi svako ima svoje misljenje necemo se valjda oko toga sad raspravljati...;)
Poz...

Oko neoptimizovanosti - meni je masina u sledecem stanju - 2.0ghza Atlon XP, 9700Pro neklokovan, 512 mb rama, magistrala na 166...i sve ide glatko kao po loju. Sta je tu neoptimizovano ? Usudio bih se da kazem da je moja masina ispod ili tu negde oko proseka.

hahah aj en zezaj , pazi moju masinu iz potpisa u 1024x768 isto sjecka kao i u 1280x1024 ne znam kako ali sjecka.Masina o/c CPu 2.4Ghz graficka takodje o/c....

Oko neoptimizovanosti - meni je masina u sledecem stanju - 2.0ghza Atlon XP, 9700Pro neklokovan, 512 mb rama, magistrala na 166...i sve ide glatko kao po loju. Sta je tu neoptimizovano ? Usudio bih se da kazem da je moja masina ispod ili tu negde oko proseka.

Athlon XP 64-ka, Ati 9550, 512MB rama.
Gubi ponekad frejming. Inače u suštini radi ok ali ipak ponekad gubi frejming.

hm....

Nesto vam tu ljudi nije u redu... Masina 2000+ na 200x10, 2x256 PC400 DC Corsair, Asus Ti 4200... 1024x768 sve osim bump mapping i glow na high, ove 2 stavke na medium i igra ide glatko. Napominjem da sam ja od onih likova koji tvrde da vide razliku u Quake-u izmedju 50 i 80 fps ;)

Ko zna....nesto je mozda do mene, mada cisto sumnjm moze biti da je do CD , jer sam imao takvih slucajeva da je CD lose narezan pa samim tim igra mnogo sjecka....

J Lo je napisao(la):
Nesto vam tu ljudi nije u redu... Masina 2000+ na 200x10, 2x256 PC400 DC Corsair, Asus Ti 4200... 1024x768 sve osim bump mapping i glow na high, ove 2 stavke na medium i igra ide glatko. Napominjem da sam ja od onih likova koji tvrde da vide razliku u Quake-u izmedju 50 i 80 fps ;)
TI 4200 ne podrzava PS 2.0.

Igra hoce da u nekim trenucima obiri FPS, sto je posledica ne optimizacije, ali to je na nekih 30 FPS. Inace ide glatko, a podesavanja su 1024*768 i very high.
Sve to na P4 @ 2.7, i 9800XTu.

Poslednja izmena:
malo rama, mora 1gb da bi bilo potpuno glatko.

moze biti da je do CD , jer sam imao takvih slucajeva da je CD lose narezan pa samim tim igra mnogo sjecka....

:trust:

igra radi bez cd-a.

M3 je napisao(la):
Ko zna....nesto je mozda do mene, mada cisto sumnjm moze biti da je do CD , jer sam imao takvih slucajeva da je CD lose narezan pa samim tim igra mnogo sjecka....

To je ausolutno netacno.
Ako je los CD moze samo da se dogodi da nezmoze neke fajlove da procita ili da duze ucitava nivoe... ali to sve samo ako igra mora sa CD-om da se igra.
Da se gubi frejming zato sto je CD lose narezan to nema leba.

JA imam Burton 2500+, ATI 9600 PRO, 2 x 256 RAM, i radi mi sve na high osim senki, koje sam stavio na medium...

... i zaboravio sam da dodam da splinter cell ima dosta bolju grafiku od ove igre a ranije je izasla.

Nazad
Vrh Dno