Šta je novo?

problem sa ruterom fritz.box 7050

borislav111

Cenjen
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
154
imam veliki problem sa ovim ruterom,nemogu da mu promjenim softver,iz annex B u annex A,navodno idem sistemom ukucavanja brojeva sa telefona u ruter i vrsenjem teleteniranja na isti skupinom nekih slova sve to odradim kako treba,ali mi stalno javlja gresku pri teleteniranju,open 23 port,pomozite ako je imao ko takav problem da i ja rijesim,hvala unaprijed
P.S znaci kako da se uspjesno na ovaj ruter preko teleneta udjem u njega

Ne znam sta si probao, al telnet se otkljucava sledecim brojem: #96*7*

Mozes to isto preko FTPa na sledeci fazon:
Pokrenes image recovery firmwarea od pogresnog fritz!boxa - recimo od 7170, posto bude trazio restart restartuj racunar i na autorun-u ce ti izbaciti da je firmware od pogresne verzije - e tu kliknes CANCEL ili Abrachen nikako OK tj. Beeden. Od ovog trenutka FTP ce ti biti otvoren sve dok se ruter ne restartuje. Fazon je da Fritz otvara FTP ulaz samo u prvih 5 sekundi na restartu rutera kako bi uradio eventualni recovery.

Ako koristis Linux mogu ti dati jednostavnije uputstvo kako da uradis konverziju, a mogu ti i napraviti firmware po zelji - sta god oces, Engleski meni, VPN, Annex A/B nebitno.

probao sa rukerneltoolom ma svakog se upustva pridrzavao nece,htio sam da ga vratim na orginalni softver,pa da onda pokusam uci u njega preko teleneta,ali program sve odradi i sto je najgore javi da je sve ok ali promjene softvera ni na vidiku i dalje stoji kako stoji

Cekaj, da li ti odbaci telnet konekciju ili pogresan username i password? Drugo, na koji IP pokusavas da udjes preko telneta? Mrezna treba da ti bude setovana na 192.168.178.20, a Fritz defaultni IP su 192.168.178.1 i 192.168.178.254. Ako ti je mrezna setovana sa 169.254.x.x onda Fritz adresa na koju 100% radi je 169.254.1.1

Nazad
Vrh Dno