Grunt
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.07.2002
- Poena
- 690
Ovako prvo da kazem da imam krs masinu 
Cyrix PR266MMX radi na 233Mhz
32 MB EDO RAM memorije
Imam IDE RAID ATA 133 kontroler u obliku PCI kartice
na njega prikacen Maxtor od 80 GB na 7200
imam Sony CRX210E rezac i instaliran Win 98SE i Nero zadnju verziju !
Prazne CD-e koristim razne imenovane (verbatim,tdk,smart buy itd..)
E sada problem pre nekoliko meseci sam lkupio rezac i sve je fino radilo dok se nesto nije sredilo pa mi u zadnjih dve nedelje stalno pucaju diskovi najcesce Nero krene da reze dodje do nekog procenta i stane samo vreme ide a procenti ne i pukne disk ! Nekada odma na pocetku rezanja pise 0% done i tu stoji 5 min dok nenapise da je puko disk ! Inace sam disk je podeljen na 4 particije od 20 gb na C: particiji drzim stvari za rezanje a ona je redovno defragmentisana ! Pored ovog zna da se desi da Nero samo zablokira masinu ali to je vec verovatno win kriv
Ima li neko resnje jer je sve radilo kako treba pre mesec dana !
Cyrix PR266MMX radi na 233Mhz
32 MB EDO RAM memorije
Imam IDE RAID ATA 133 kontroler u obliku PCI kartice
na njega prikacen Maxtor od 80 GB na 7200
imam Sony CRX210E rezac i instaliran Win 98SE i Nero zadnju verziju !
Prazne CD-e koristim razne imenovane (verbatim,tdk,smart buy itd..)
E sada problem pre nekoliko meseci sam lkupio rezac i sve je fino radilo dok se nesto nije sredilo pa mi u zadnjih dve nedelje stalno pucaju diskovi najcesce Nero krene da reze dodje do nekog procenta i stane samo vreme ide a procenti ne i pukne disk ! Nekada odma na pocetku rezanja pise 0% done i tu stoji 5 min dok nenapise da je puko disk ! Inace sam disk je podeljen na 4 particije od 20 gb na C: particiji drzim stvari za rezanje a ona je redovno defragmentisana ! Pored ovog zna da se desi da Nero samo zablokira masinu ali to je vec verovatno win kriv