!
DS9,
U Nero info tool-u su mi prva dva 4.71 a druga dva 4.60, sto se tice verzije probao sam sa skore desetak razlicitih a sada trenutno koristim 5.5.10.20, mada kao sto sam rekao isti problem se javlja i kada koristim Clon 4.2 i WinOn CD 6.0 za obicno formatiranje, a instalirao sam i UDF InCD 3.5.24.0 i probao sam i tako da ih formatiram i opet nista kao da su mrtvi prema RW diskovima, a sto je najcudnije u isto vreme mi se desilo na oba uredjaja, a na Sony-ju sam probao da formatiram i DVD+RW i on isto nije hteo da se formatira, sve pokusaje sam probao na tek instaliranom Windowsu 2000 i Windowsu XP Pro, znaci sem driver-a i programa za rezanje na oba sistema nemam nista instalirano, pokusavao sam i sa zamenom IDE kablova, premestanje sa MASTER na SLAVE, sa PRIMANE na SECUNDARNU granu, cak sam probao da ih stavim i na PCI IDE CONTROLLER i opet nista, ostaje mi jos samo da ih sutra prebacim u drugi racunar na kome je instaliran Windows ME pa da vidim kako ce tamo da se ponasaju sa RW diskovima, inace sa obicnim CD R diskovima i DVD-R i DVD+R diskovima nemam nikakvih problema oba uredjaja ih rezu savrseno.
Pozdrav!