Šta je novo?

Problem sa rezanjem mp3 muzike u Neru

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Imam problem sa rezanjem mp3 muzike u Neru, probao sam u dve verzije, jedna u Visti a jedna u XP-u i isto se desava. Neiskusan sam u rezanju MP3 muzike jer u kolima nisam do sada imao MP3 plejer a muziku uglavnom slusam samo kada vozim.

Prvo sam sve mp3 fajlove iz jednog direktorijuma ubacio da narezem. Provereno znam da sam ranije mogao da njima manipulisem pre rezanja u smislu da ih premestam sa mesta na mesto, da ja postavim kojim redom zelim da mi pesme budu na CD-u, sada ovo vise ne mogu, kada drzim levo dugme misa i zelim da pomerim fajl nista se ne desi.

Onda rek'o ajde nema veze, snimicu sve iz tog dira tako kako jeste a onda cu samo ubaciti sta dalje zelim iz drugih dir-ova, i kada sam ubacio to drugo onda su mi se te ostale stvari pomesale sa postojecim! Znaci, katastrofa, dvostruki problem.

Znaci, ja bih hteo u idealnoj varijanti da snimim fajlove iz tog jednog dir-a i to da ja odredim kojim redom da budu na CD-u, a dalje da ubacujem fajlove iz drugog dir-a ali da se oni ne mesaju sa postojecim vec da idu onim redom kojim ih ubacujem... ili da u krajnjem slucaju ne slazem fajlove redom kojim ja zelim da idu vec da recimo idu prvo 15 pesama iz jednog dira, pa 10 iz drugog pa 5 iz treceg, bez da se mesaju medjusobno...

Kako to da uradim?

P.S. Kada bolje razmislim, ranije nisam ni snimao MP3 vec samo audio diskove pa je to mozda moglo samo sa audio diskovima!

I kako inace da pravim MP3 disk, opcijom DATA CD ili Jukebox audio?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno