Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Како нарезати DL? Verbatim DVD-R MKM 03RD30 Nero 7.0.8.2
NEC 3540A Firmware 1.04 (пробано и са 1.01) избацује
Пробао сам да режем исте дискове и на неком Тошиба лаптопу (LG резач) и на још једној десктоп машини и иста прича. До сад нисам никад резао DL, можда пропуштам неки корак?
I meni se pojavio problem sa double layer diskovima.Uradio sam update firmware-a i opet nista.Diskovi na koje sam pokusavao da rezem su neki Maxell,a rezac Pioneer 108D.Nikako ne uspevam da narezem jer uvek puca kada krene da reze drugi layer.Mogu da ubacim sliku ako je potrebno.
Nero ne može da potrefi prelom slojeva kako treba. Ja vidim da se mnogi žale na nero u kombinaciji sa dvoslojnim diskovima.
Zato treba koristiti neki program koji može lepo da namesti prelom slojeva (layer break).
ImgBurn ima dobre rezultate. I još jedna stvar, koliko sam video svi DL diskovi sem verbatima su lutrija.
Evo ovde može da se vidi primer nameštanja preloma slojeva kod rezanja DVD-Video fajlova na disk. http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=1780
Možda ćete otkloniti problem ako probate drugu aplikaciju za rezanje pored nera.