Šta je novo?

problem sa rezanjem cd u nero 7

batakole

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
619
Instalirao sam nero 7.014b mada mi se isto desava i sa drugim verzijam i imam problem. Kada ubacim RW disk u rezac i otvorim nero izaberem opciju rezanja naprimer data cd program se blokira izbaci poruku da je ukljucen buferenderrun protection i da mora da se iskljuci. Proverio sam i oba rezaca imaju tu opciju ali to ne pravi nikakve probleme u verzijama nero 6 i starijim. Ako neko zna kako da resim problem bicu jako zahvalan

Koristi Nero 6. 😀
Bez zezanja, sedmica je bolesno prenabudžena, pa ako ti ne treba (a ne treba ti) mogućnost rezanja blue-ray diskova, koristi šesticu još bar godinu-dve...

sestica je odlicna ,sta ce ti ta 7 ,uglavnom sestica ima sve sto trebash ,lak meni i wizard-a ,zasto menjati nesto sto radi odlicno .

fade je napisao(la):
sestica je odlicna ,sta ce ti ta 7 ,uglavnom sestica ima sve sto trebash ,lak meni i wizard-a ,zasto menjati nesto sto radi odlicno .

zato sto je vec u onom gigantskom thread-u o Neru receno da sedmica ima novi engine i da su scan-ovi iz sedmince bolji od sestice, tako da neke sitnije bug-ove covek moze da istrpi (sto imaju i ostali burning programi).
A u ovom slucaju je najverovatnije do necega drugog problem jer da je do Nera svi bi imali taj problem.
Koji je rezac u pitanju i sa kojim firmware-om, na kojem OS-u i kojoj maticnoj? Imas li ASPI drivere? Kako je vezan rezac?
Kao sto se vidi mnogo faktora moze da utice.

Nazad
Vrh Dno