- Učlanjen(a)
- 13.01.2009
- Poena
- 199
Pozdrav svima,
Imam problem sa racunarom, a problem je u tome sto mi se racunar jednostavno sam od sebe ugasi (kao da nestane struje), nekad radi sat, nekad 15 min, nekad 5 min. Recimo bas mi se ugasio pre 15 min dok sam opisivao problem u ovoj temi,pa sam bio prinudjen da predjem na laptop
. Interesantno je da u koliko ostavim celu noc racunar upaljen kako bi download-ovao nesto u tom slucaju se ne ugasi. Dakle samo dok ja nesto radim na njemu se gasi. Takodje kada se ugasi ne mogu normalno da ga upalim na power button, nego moram da ukljucim i iskljucim napajanje, pa tek nakon toga upali opet. Proverio sam sve temperature sve je ok. Cak sam pustio prime95 oko 2 sata i tu je sve ok sto se tice temperatura,pa cak i stabilnosti, jer nisam nista radio na racunaru dok je vrteo prime.... Memorije sam takodje izmenjao nije do memorije.....
Konfiguracija je iz popisa.
Svaka ideja za resavanje ovog problema je dobrodosla
Imam problem sa racunarom, a problem je u tome sto mi se racunar jednostavno sam od sebe ugasi (kao da nestane struje), nekad radi sat, nekad 15 min, nekad 5 min. Recimo bas mi se ugasio pre 15 min dok sam opisivao problem u ovoj temi,pa sam bio prinudjen da predjem na laptop
Konfiguracija je iz popisa.
Svaka ideja za resavanje ovog problema je dobrodosla