Šta je novo?

Problem sa protokom na internetu

woolfika

Čuven
Učlanjen(a)
02.03.2003
Poena
609
TO mi se desavalo par puta na vise razlicitih masina,isti problem.Kad se okacim na net pokrenem bilo koji browser ili explorer ili operu-ukucam site i nista odmah mi izbaci page not available,takodje i bilo koji drugi servis msn,icq,irc bio sta,kao da je TCP/IP protokol blokiran,ne znam sta da radim?Na prvom kompu sam formatirao hard a na ovom drugom me mrzi pa ako neko moze da pomogne bilo bi lepo.BTW masina je na windows XP-u

Pre bi rekao da je to do veze - provajdera - centrale - termina u kom se kacis, nego do kompa...

Reply

Probao sam sa dva tri provajdera,isto,kazem ti nije do kompa i centrale(digitalna) sve je radilo dobro,trebalo bi ponovo da formatiram hard nego me mrzi pa ako neko zna resenje 🙂

woolfika je napisao(la):
Probao sam sa dva tri provajdera,isto,kazem ti nije do kompa i centrale(digitalna) sve je radilo dobro,trebalo bi ponovo da formatiram hard nego me mrzi pa ako neko zna resenje 🙂
Koji antivirus program imas?mogao bi da proveris dal nema neki virus.
Proveri i sa Adaware i spyboot.Imao sam priliku da vidim tako nesto.Bili su nekoliko komada unutra.

LJudi kad sam ja to pricao u temi za verat, svi su mi se smejali.....
Imao sam dual boot, XP-sp2 i Me, (znaci 1 masina), protok je bio sasvim normalan na Me, a na Xp nije hteo ni da mrdne, samo je hteo da otvara google i yahoo, bilo sta drugo je izbacivalo da nema strane....
Modem Lucent, najnoviji drajveri, nova centrala i verat....
Isto mi se desavalo i sa sp i sp1, a na Me je uvek bilo sve ok....
Do nedavno sam koristio Proxy, na kome je sve bilo ok, i protok se dizao do neverovatnih 22KB/s, aonda sam se zbog ogromnog racuna za tel vratio na verat, i opet isto....
Pomagajte...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno