Imam problem kad zelim da printam preko mreze na printer (HP 1200 laserjet).. Laptop (Toshiba L40-18U, OS Vista home premium sp2) uredno skine sve drivere sa neta, printer se pojavi (obelezen kao default), kad recimo zelim iz worda da printam dokument, ali cim se obelezi, odmah je zatamljen PRINT i ne dozvoljava dalje podesavanje. Kad pozelim da pogledam samo setovanje u printeru, treba mu po 5 minuta da otvori bilo Preferences, bilo Settings u samom printeru... kad otvori, ne vidim nista sto je cudno i kako ne bi trebalo da bude.
Na PC preko na koji je vezan printer, OS je Windows starter, pa posto mi je i sam i pocetku pravio problem sa LPT karticom koja je dodata, jer ploca nije sadrzala LPT port koji je printer (nece da stampa vise kopija odjednom (?!?)), mislila sam da je u pitanju sam operativni sistem, jer ne dozvoljava masu stvari, a posto je legalan i pod garancijom jos 2 godine, ne zelim da ga menjam.
Pa eto, pokusala sam da objasnim. Ako neko zna o cemu se radi, hvala vam unapred na svakom odgovoru.
Pozdrav!
Na PC preko na koji je vezan printer, OS je Windows starter, pa posto mi je i sam i pocetku pravio problem sa LPT karticom koja je dodata, jer ploca nije sadrzala LPT port koji je printer (nece da stampa vise kopija odjednom (?!?)), mislila sam da je u pitanju sam operativni sistem, jer ne dozvoljava masu stvari, a posto je legalan i pod garancijom jos 2 godine, ne zelim da ga menjam.
Pa eto, pokusala sam da objasnim. Ako neko zna o cemu se radi, hvala vam unapred na svakom odgovoru.
Pozdrav!